fbpx
Vinterlysfestivalen reklame

Vinterlysfestivalen 2020

Unn deg selv en opplevelse du ikke visste du trengte!

Vinterlysfestivalen i Mo i Rana arrangeres for 20. gang og har over år vokst til å bli en av de største teaterfestivalene i landet. I løpet av festivaluka arrangeres rundt 150 forestillinger med stor variasjon i form og innhold. På programmet finnes det noen for enhver smak – alt fra lunsjteater, foredrag, høykvalitets forestillinger fra inn- og utland og konserter. Gjennom «Barnas vinterlys» tilbys det i tillegg en rekke arrangementer som retter seg mot barn og unge.

Under har vi samlet informasjon om et lite utvalg av arrangementer:

1.       Minikonsert – Mikkel og reverockerne

Tid: Lørdag 8. februar, kl. 13.00-13.30

Sted: Rana Bibliotek

Pris: Gratis

Reverockerne

Foto: Bjørn Leirvik

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer som knabber tekstene fra kjente barnesanger. Makan! Alle vet jo at «Mikkel rev» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. I dette konseptet presenteres kjente barnesanger i spesiell innpakning – litt mer rocka enn vi er vant til.

NB! Mikkel og reverockerne har også konsert kl. 16.00 på Mo Samfunnshus (Pris: kr. 150,-)

Les mer

 

2.       SPARK

Tid: Søndag 9. februar, kl. 11.30-12.00

Sted: Nordland Teater, Teaterkaféen

Pris: Kr. 150,-

Portrett Anne Kokkinn

Anne Kokkinn presenterer tekster av Monica Isakstuen og Fredrik Høyer. Nydelige lunsjopplevelser. Nydelige suppe. Maten inkludert i prisen.

Les mer

 

3.       Ei hand å holde i

Tid: Mandag 10. februar, kl. 19.00-20.30

Sted: Nordland Teater, Hovedscena

Pris: Kr. 300,-

Flere mennesker som holder på med fisk

Foto: Bjørn Leirvik

Forestillingen er Nordland Teaters jubileumsforestilling og handler om det å være 40 år. På godt og vondt. Det handler om å finne sammen, kanskje om det å forlate noen, kanskje finne noen nye, eller kanskje finne den samme en gang til. Ei hand å holde i blir ei humoristisk, sorgtung, lettbeint og viktig forestilling basert på sangene til Trygve Hoff. Sanger som har satt preg på et helt ti-år, og som fremdeles har et hørbart ekko førti år etter.

NB! «Ei hand å holde i» kan også ses 8., 9., og 12. februar.

Les mer

 

4.       Den Lille Stemmen

Tid: Onsdag 12. februar, kl. 20.30-22.00

Sted: Meyergården Spektrum

Pris: Kr. 450,-

Reklame Trine Lise Olsen forestilling

Trine Lise Olsen tar et oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om. Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemlighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! Trine Lise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før!

Les mer

 

5.       Valentins-konsert med Sigurd og Tor Petter

Tid: Fredag 14. februar, kl. 22.00-23.00

Sted: Nordland Teater, Teaterkaféen

Pris: Kr. 435,-

Hjerter på en snor

Dette er den perfekte romantiske gave: en helstøpt opplevelse med en du er glad i! Sigurd Sele har med seg Tor-Petter Aanes på piano, og vil servere oss noen av de vakreste og mest romantiske låter som finnes. Med på billetten får dere både noe sprudlende i glasset og noe søtt å bite i.

Les mer 

 

Her finner du hele programmet til Vinterlysfestivalen 2020.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.