fbpx

Vinterhagen med Liv Andrea Hauge

9. november kommer Vinterhagen med Liv Andrea Hauge til Mo i Rana!

Vinterhagen er en helt nyoppstarta jazztrio bestående av Liv Andrea Hauge på piano, Fredrik Luhr Dietrichson på kontrabass og Andreas Winther på trommer. I sommer spilte de sammen i Liv Hauge Ensemble, og merket fort at kjemien var god og startet derfor like godt også en trio.

Mosjø-jenta Liv Andrea Hauge, nå bosatt i Oslo, er et av norges aller største unge jazztalenter på piano. Ho har vært på Mo tidligere, blant annet på Smeltedigelen, og vi ser virkelig  frem til et nytt besøk av henne på Teaterkafeen 9. november» sier leder i 4/4 Forum for takt og tone Bjørn Bonsaksen.

Vinterhagen er et band med  mange musikalske ideer. Ideer som blir sett på som en kilde til improvisasjon og utforskning. I november skal de spille i Nord-Norge som en del av JazzIntro, som Liv sammen med Kongle Trio vant i fjor.

JazzIntro er Norsk Jazzforums lanseringsprogram for unge norske jazzmusikere som har et klart potensial til å videreutvikle sine musikalske ferdigheter og ideer. På bakgrunn av innsendte søknader og demomateriale valgte en jury med profesjonelle jazzmusikere ut åtte band til å delta i lanseringsprogrammet. Det var dette programmet Liv Andrea var med på å vinne i 2021.

Senere i høst skal Vinterhagen i studio og spille inn sitt debutalbum i Ugla Lyd sammen med Morten Qvenild.

«Vi håper mange ranværinger har lyst til å høre på noe av det mest spennende som skjer innen ung norsk jazz» avslutter Bjørn.

 

Sted: Teatercafeen, Nordland Teater, Mo i Rana

Dato: Onsdag, 9. november

Tid: kl. 20.00

 

Gå til arrangementet

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.