fbpx

Foto: VID vitenskapelige høgskole

Vil du være med å skape landets mest innovative sykepleierutdanning?

VID vitenskapelige høgskole søker deg som brenner for å utvikle en fleksibel og bærekraftig sykepleierutdanning i distriktet, i tett samarbeid med kommuner og helseforetak på Helgeland.

Søker Førsteamanuensis / førstelektor med kompetanse innen sykepleie

VID vitenskapelige høgskole søker etter en kollega kollega med førstekompetanse samt faglige og personlige forutsetninger til å delta i utdannings- og forskningsaktivitet. De søker en person med praktisk erfaring, vitenskapelig erfaring og pedagogisk kompetanse innenfor sykepleie. Det ønskes personer som har evne til å inspirere kollegaer til forskning og utdanningsfaglig utvikling, og som kan skape engasjement hos studenter.

 

Om VID vitenskaplige høgskole

VIDs motto er Engasjert for mennesket – lokalt og globalt og vil i utdanning, forskning og innovasjonsarbeid særlig fokusere på fremtidsrettet profesjonsutøvelse, der behovene er store. I nært samarbeid med kommuner og spesialisthelsetjenesten engasjerer de seg nå på Helgeland med opptak av kandidater til deltid, desentralisert sykepleie august 2021. Utdanningen retter seg mot hele Helgeland og vi har en sterk ambisjon om stor grad av digitalisering i utdanningen. Det vil knyttes tre personer til utdanningen lokalt, som igjen vil samarbeide tett med kolleger ved VID om utdanningen.

VID vil gjennom utdanning, forskning, formidling og innovasjonsarbeid etterstrebe en fremtidsrettet profesjonsutøvelse av høy, internasjonal kvalitet. Det er et mål å styrke forskning og systematisk kunnskapsutvikling både internt ved høgskolen og med andre samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være å

  • utvikle og kvalitetssikre utdanningen gjennom evaluering og revidering av emner og studieplaner
  • planlegge undervisning, undervise og veilede studenter fortrinnsvis på bachelornivå, lage og sensurere studiekrav og eksamensoppgaver
  • samarbeide nært med praksisfeltet på Helgeland
    sikre faglig godt tilbud for studentene og koordinere utdanningen
  • initiere og drive forskning av høy kvalitet og akademisk bredde innen fagområdet, publisere og formidle forskningsresultater
  • styrke kollegiets kompetanse innen relevante fag- og forskningsområder

 

Kriterier

For tilsetting som førsteamanuensis kreves norsk doktorgrad på aktuelt fagområde eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid av samme omfang og kvalitet.

For tilsetting som førstelektor kreves dokumentert omfattende forsknings- og utviklingsarbeid som i kvalitet og omfang tilsvarer arbeidsmengde og nivå for en doktorgradsavhandling. Spesielle kvalifikasjoner innenfor undervisning eller annen pedagogisk virksomhet vil bli tillagt vekt.

 

Les mer om stillingen her

Søknadsfrist: 24.09.2020

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.