fbpx
Fjellkjeden syvsøstre i horisonten

Foto: Jonas Berglund, Helgeland Reiseliv

Vil du jobbe i lokalbanken på Helgeland?

SpareBank 1 Helgeland er en attraktiv og utfordrende arbeidsplass for om lag 150 ansatte fordelt på de fire byene Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. De har en sterk markedsposisjon som skal videreutvikles gjennom å være en synlig drivkraft for vekst og samarbeid overfor kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunnene på Helgeland.

Lokalbanken er nå på utkikk etter flere nye medarbeidere med engasjement for å gjøre en god jobb for kunder og lokalsamfunn – hver eneste dag.

 

Banksjef Privatmarked, Mo i Rana

Vil du ha en spennende lederstilling i Mo i Rana? Da kan dette være en jobb for deg. Som banksjef for privatmarkedet i Mo i Rana må du ha et personlig engasjement for Helgeland, for bankens kunder, lag og foreninger, og for bankens verdier; Ekte, Engasjert, helt Enkelt. Du må være en aktiv støttespiller for bankens flotte rådgivere i det største privatmarkedet, gjennom en genuin interesse for lederskap.

Søknadsfrist: 28.09.2022

Les mer her

 

Direktør Risikostyring / Risk Manager

Som Direktør Risikostyring /Risk Manager i SpareBank 1 Helgeland vil du ha ansvar for å lede og utvikle konsernets risikostyringsfunksjon. Bankens risikostyringsfunksjon omfatter konsernfunksjoner innenfor anti-hvitvask, analyse og modellering, depot, kredittstyring og -kontroll, samt styring og kontroll av likviditets-, markeds- og operasjonell risiko. Funksjonen har en forebyggende, rådgivende og kontrollerende rolle overfor bankens øvrige forretningsområder, ledergruppe og styret. Risikostyringsområdet området har 17 medarbeidere.

Søknadsfrist: 18.09.2022

Les mer her

 

Rådgiver i kundemottaket i Sandnessjøen

Liker du å møte nye mennesker? Vil du lykkes med rådgivning, god service, rett oppfølging og salg? Da er dette stillingen for deg. I kundemottaket vil du være bankens ansikt utad, og første møte med kunden. Din jobb blir å skape de gode øyeblikkene basert på din kompetanse, lokale kunnskap, genuine interesse for jobben og kunden.

Søknadsfrist: 20.09.2022

Les mer her

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.