fbpx

Aprilsnarr: Hookup Helgeland™🧡💚

Leter du etter kjærligheten? Vi lanserer Hookup Helgeland™!

Kanskje leter du etter Hestmannen i ditt liv, eller en kortvarig flørt under midnattsolen. Da har vi tjenesten for deg!

Heile Helgeland lanserer en datingapp for helgelendinger; Hookup Helgeland™. Sammen med andre regionale tiltak skal datingappen bidra til økt befolkningsvekst på Helgeland, og vil være en viktig satsning i tiden fremover.

Slik ser påloggingsskjermen ut i Hookup Helgeland™.

 

Vi har det siste året finjustert vår innovative PerfMatch teknologi, slik at vi kan garantere din første match på under 5 minutter fra du laster ned appen. Men la oss ikke kjede vettet av deg med teknobabbel, hør hva våre første brukere opplevde etter å ha tatt i bruk appen!

 

Jeg lastet ned Hookup Helgeland™, og fikk match etter bare 5 minutter med sveiping. Jeg tenker å ta henne med til Til Elise Fra Marius, de har sykt god mat!

– Mann (25)

Slik ser sveipemekanismen i Hookup Helgeland™ ut. Ved hjelp av vår PerfMatch teknologi kan vi garantere din første samtale med en attraktiv helgelending på under 5 minutter når du tar i bruk appen.

 

Jeg har lett etter mannen i mitt liv lengre enn det har vært hull i Torghatten. Etter at jeg lastet ned Hookup Helgeland™ har jeg endelig funnet min drømmeprins!
– Kvinne (28)

Skjermdump fra en samtale i Hookup Helgeland™, selvfølgelig med samtykke fra begge brukerne. Hva venter du på? Last ned Hookup Helgeland™ i dag!

 

Hookup Helgeland™ er tilgjengelig nå på både Android og Apple-enheter:

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.