fbpx

Hekt deg på Helgeland!

Ønsker du å komme i kontakt med andre og bli bedre kjent med muligheter i nærområdet?

Hekt deg på! Dette er for deg som er ny på Helgeland, deg som har bodd her hele livet og for deg som akkurat har kommet tilbake.

 

Hva er «Hekt deg på Helgeland»?

«Hekt deg på Helgeland» er et åpent og inkluderende nettverk som skal gjøre det enklere for nye og gamle helgelendinger å komme i kontakt med andre. Nettverket organiseres som en gruppe på Facebook hvor de som ønsker å være med kan ta initiativ til en aktivitet eller hekte seg på andres initiativ.

For å booste «Hekt deg på»-spiriten skal Heile Helgeland i tillegg arrangere en rekke organiserte aktiviteter i samarbeid med andre som ønsker å bidra til et mer inkluderende Helgeland.

 

 

Vår visjon

Vi ønsker å bidra til et mer inkluderende Helgeland. Heile Helgeland er etablert for å synliggjøre muligheter som finnes i vår region, men også for å gjøre det enklere for nye helgelendinger å finne seg til rette. Et inkluderende samfunn for nye helgelendinger er samtidig et hyggeligere samfunn for alle helgelendinger.

 

Hvordan hekter du deg på?

«Hekt deg på Helgeland» organiseres enkelt og greit som en gruppe på Facebook. Sjekk ut Heile Helgeland på Facebook og undergruppen «Hekt deg på Helgeland».

Hekt deg på her!

 

Hekt deg på – Heile uka

I uke 40 (28. sept – 4. okt) 2021 skal vi ha kick-off for «Hekt deg på Helgeland». Da skal vi ha en rekke organiserte aktiviteter rundt omkring på Helgeland, som vil dukke opp som arrangementer på Facebook i tiden fremover. På arrangementene håper vi å treffe mange nye og gamle helgelendinger som ønsker å bli bedre kjent med andre.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert: Følg Heile Helgeland på Facebook.

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.