fbpx

Fra Verket presenterer i 2020

Verket presenterer er tilbake!

Få med deg The September When, Sondre Lerche, TIX og Emma Steinbakken på idylliske Stenneset!

Verket Presenterer gir deg eksklusive konserter med noen av landets mest folkekjære artister på idylliske Stenneset i slutten av måneden!

«Fjorårets konsertsuksess med Ingebjørg Bratland og Øystein Greni ga mersmak, så vi ønsket å lage noe fint for publikum i år igjen», forteller festivalsjef Ingrid Alte Westmann

Fra Verket presenterer i 2020 | Foto: Hanna Evensen

– Når vi kan by på ekte intimkonserter med storheter som evig aktuelle The September When, hele Norges Sondre Lerche, Årets Spellemann TIX og stjerneskuddet Emma Steinbakken, blir det lettere å svelge skuffelsen over at vi ikke kunne arrangere festival i fullformat i år heller», fortsetter hun.

Alle konsertene blir utendørs for et sittende publikum. Det er kun et begrenset antall billetter til hver konsert, så dette blir både eksklusivt og intimt.

 

The September When

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band. The September When står bak en imponerende rekke udødelige hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You», for å nevne noen.

Med klassiske album som «Huggermugger» og «Mother I’ve Been Kissed», satte bandet en ny standard for Norsk rock, og musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra. Det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen i 2021.

Etter å ha blitt oppløst i 1996, gjenforentes de først i 2008 på en konsert foran tjue tusen mennesker i Stavanger sentrum, og i 2019 spilte bandet en rekke konserter på festivaler og byer i Norge, og endelig kommer de til Mo i Rana!

 

Sondre Lerche

Etter å ha sluppet karrierehøydepunktet «Patience» i uåret 2020, er Norges mest allsidige og tilpasningsdyktige artist, Sondre Lerche, nå klar for å møte publikum igjen. Og den råfengende, dansbare nye singlen «King Of Letting Go», som Sondre debuterte live under årets Spellemannshow, setter tonen for hva Sondre ønsker å formidle sommeren 2021.

I fjor turnerte han Norge alene på kryss og tvers, med over 50 solokonserter, mot alle odds. I tillegg delte han gjennom hele året minneverdige konsertopplevelser, blant annet fra egen stue idet landet stengte ned, alene i Emanuel Vigeland Mausoleum, sammen med KORK i Store Studio, samt terningkast 6-forestillingen Patience Extravaganza, som gikk live fra Drammens Teater rett før jul.

Sondre Lerche ble i 2020 omtalt som «årets viktigste artist» av Dagens Nœringsliv, og Patience-låten «Why Would I Let You Go» ble av 70 norske musikkjournalister kåret til Årets beste norske låt, samtidig som den ble nominert som Årets populœrmusikalske verk av Musikkforleggerprisen. Albumet «Patience» var gjenganger på lister over Årets album, og mottok tre nominasjoner til Spellemannprisen, samt Impala European Independent Album of the Year 2020.

Sondre Lerche | Foto: Johanna Siring

 

TIX

Låtene til TIX har fulgt det norske folk gjennom både gode og vonde stunder, til det punktet hvor TIX har blitt vår mest spilte artist her til lands, representert Norge i Eurovision Song Contest og vunnet musikkbransjens gjeveste pris, Årets Spellemann.

Bak navnet TIX finner du 28 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Artistnavnet ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes Syndrom. Som han sier selv: «TIX ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn».

TIX ble først kjent for en rekke kontroversielle russelåter, men fikk for alvor fotfeste hos det norske folk i 2015. Etter å ha blitt oppdaget av Publishing-giganten APG i USA, pendlet han mellom Oslo og LA og har de siste årene skrevet for en rekke store internasjonale stjerner. Den enorme suksessen og de skyhøye strømmetallene, bunner i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som har brutt gjennom og funnet sitt publikum helt på egenhånd.

Verket presenterer TIX for alle gamle og nye fans i alle aldere på de to konsertene han spiller 27. august!

TIX | Foto: Jens Haugen

 

Emma Steinbakken

Emma Steinbakkens aller første låt «Not Gonna Cry», har i skrivende stund blitt strømmet over 20 millioner ganger på Spotify. I 2019 spilte Steinbakken sin aller første konsert på by:Larm, slapp sin debut-EP og fikk platekontrakt i både Tyskland og USA.

19-åringen fra Jessheim har siden den gangen rukket å spille på flere av landets største festivalscener, som Bergenfest og Pstereo, og på scener i Hamburg, Berlin, Brüssel og Wien.

I 2020 slapp hun flere singler, blant annet radiohiten WOW med Matoma, og i år har Emmas versjon av Hellbillies-låta «Jeg glemmer deg aldri» fra NRK-suksessen Rådebank tatt Norge med storm.

Nå kommer stjerneskuddet endelig til Mo i Rana!

Emma Steinbakken | Foto: akam1k3

 

Om Vitenshowet

Pedagog fra Vitensenter Nordland, Jørgen Pedersen har med seg et forrykende Vitenshow for hele familien. Vitenshowet vil inneholde alt fra eksploderende ballonger, brennende plantesporer, iskalde ostepopp og en sky laget med flytende nitrogen.

Billettsalget starter fredag 05.08.2021 kl. 10.00!

Følg med på nettsiden til Verket.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.