fbpx

Grotteglade helgelendinger på grottetur i Øyfjellet | Foto: Kristian Rødvand, Vefsn No

Vellykket kick-off for Hekt deg på Helgeland

Hekt deg på - Heile Uka er over, og vi digger engasjementet fra alle de 300 som deltok og de rundt 20 samarbeidspartnerne våre som har bidratt.

Hekt deg på Helgeland skal være et åpent og inkluderende nettverk som skal gjøre det enklere for nye og gamle helgelendinger å komme i kontakt med andre. Etter forrige uke er det akkurat den følelsen vi sitter igjen med, og tilbakemeldingene fra både deltagere og samarbeidspartnere har strømmet på, i positiv forstand.

Fire flotte fjellgeiter i full fart over Korgfjellet Foto: Oddrun Bårdgård

I forrige uke ble det arrangert «Hekt deg på – Heile Uka», og konseptet ble godt tatt i mot. Gjennom uken ble det arrangert en rekke organiserte aktiviteter i samarbeid med partnere fra næringslivet som ønsker å bidra til et mer inkluderende Helgeland. Det ble arrangert 27 arrangementer fordelt rundt omkring i Vefsn, Hemnes, Lurøy, Rana, Brønnøy, Alstahaug, Træna, Vega og Nesna. Aktivitetene omfattet alt fra quiz og strikkekveld til grottetur og kaffesmaking, med nesten 300 deltakere til sammen.

Spreke helgelendinger på utetrening med Family Sports Club Mo i Rana

Tilbakemeldingene har bare vært positive, og deltakerne har til og med ytret ønske om at flere av arrangementene som ble arrangert burde bli et månedlig initiativ. Vi håper at dere har utfordret dere selv, lært noe nytt, møtt en ny venn, ledd masse og at dere nå er klare for å føre initiativet videre.

Koselig kaffetur til Finnvika på Onøya

Nettverket er organisert som en gruppe på Facebook hvor de som ønsker å være med kan ta initiativ til en aktivitet eller hekte seg på andres initiativ. Nå er det deres tur å ta en for laget, kanskje har du løst til å gå en tur opp til opp til Lovundfjellet eller Helgelandstrappa? Kanskje du er driftig i quizgamet, men trenger et quizlag? Inviter med deg folk på en nydelig tur eller torsdagsquiz på Koks i Mo i Rana eller på Onkel Oskar i Sandessjøen.

Du finner flere bilder fra grotteturen i Øyfjellet her.

 

Bildegalleri:

Strikk og skravel hos Park 22

Fra turen opp Vegatrappa

Pølser på bålet på turen til Finnvika

Stille stund i Finnvika

Klare for tur i Setergrotta

Skiltet til Tjuvtrappa med lys fra hodelyktene

Utsikt over Rana fra Tjuvtrappa

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.