fbpx

Foto: Lena Pettersen

Vel blåst Helgelandstreff 2022

Sammen med næringslivsaktører fra Helgeland har vi i oktober reist rundt for å presentere jobb- og karrieremuligheter i regionen - det var en suksess!

Gjennomført Helgelandstreff

I oktober har vi sørget for god Helgelandsstemning i Trondheim og Tromsø når vi har arrangert Helgelandstreff! Vi tok med oss spennende lokale aktører for å vise fram hva som finnes av jobb -og karrieremuligheter på Helgeland. Til treffene kom det mennesker som var nysgjerrig på jobb- og karrieremuligheter i regionen vår. Sammen hadde vi to flotte, innholdsrike og informative kvelder.

Den 11. oktober var vi i Trondheim på Havet Arena, og 27. oktober var vi i Tromsø på Kystens Hus.

Helgeland Kraft holder presentasjon på Havet Arena i Trondheim.

Celsa Armeringsstål holder presentasjon på Kystens Hus i Tromsø.

 

Hvem deltok?

De bedriftene som deltok presentere deres virksomhet og deres kompetansebehov. Vi avsluttet kveldene med en speed-date for å knytte nærmere kontakt mellom bedriftene og deltakerne.

Bedriftene som deltok var:

  • Alcoa Mosjøen
  • Celsa Armeringsstål
  • Helgeland Kraft
  • Sparebank 1 Helgeland
  • Traineeprogrammet Kandidat Helgeland
  • Mosjøen og omegn Næringsselskap

Nedenfor er det et bildedryss som gir en stemningsrapport fra treffene:

 

Hvorfor heter det Helgelandstreff?

Fordi vi tar med oss en rekke aktører fra Helgeland, som ønsker å spre informasjon om spennende jobb- og karrieremuligheter i regionen. På disse treffene håper vi å møte utflytta helgelendinger, men det er like viktig å møte andre, uten tilhørighet til regionen, som ønsker å lære mer om hvilke muligheter som finnes på Helgeland.

I høst har vi hatt gleden av å møte mange interesserte – med og uten tilhørighet til Helgeland, og ser allerede frem til at vi skal ut på ny «turnè» i 2023.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.