fbpx

Foto: Jørgen J. Jensen, Helgeland Reiseliv

Lederstillinger i Vefsn kommune

Er du den nye kommunalsjefen for tjenesteområdet helse og omsorg eller den nye rektoren ved Kippermoen ungdomssskole?

Litt om Vefsn som kommune

Vefsn kommune har 13 500 innbyggere hvorav ca. 10.000 bor i Mosjøen. Byen er et trivelig service- og industrisenter på Helgeland med gode kommunikasjoner gjennom flyplass, jernbane og E6. Stedet og kommunen har et variert arbeidsmarked og et bredt utdanningstilbud innenfor videregående skoler. Kommunen har for øvrig et omfattende og spennende kulturtilbud, og byr ellers på ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter i storslagen og variert natur.

Oversiktsbilde Mosjøen

Foto: Lars Erik Martinsen, Helgeland Reiseliv

 

Vefsn kommune som arbeidsgiver

Vefsn kommune søker hele tiden å drive utviklings- og forbedringsarbeid. Den samlede virksomheten har ca. 1000 årsverk og er organisert med 21 selvstendige driftsenheter. Kommunen er veldrevet med vekt på positiv samhandling mellom politisk og administrativt nivå. Vår visjon er «Et steg foran» som administrativt betyr å være modig i utvikling med verdisettene: Humør, Ansvarlighet, Nysgjerrighet og Engasjement.

 

Kommunalsjef for tjenesteområdet helse og omsorg

Vefsn kommune søker deg som har erfaring som toppleder, og som har et stort engasjement for å utvikle en framtidsrettet tjeneste. Det er en fordel dersom du også har erfaring fra forbedrings- og kvalitetsarbeid da dette er en krevende lederstilling med stor innflytelse og rike muligheter til å påvirke tjenesteutviklingen i kommunen. Som kommunalsjef inngår du i kommunens strategiske ledelse og har overordnet ansvar for kommunens helse- og omsorgstjenester. Kommunens strategiske ledelse består av rådmann, tre kommunalsjefer, økonomisjef og HR-sjef.

Som kommunalsjef utøver du den strategiske ledelsen innen helse og omsorg på vegne av rådmannen, og du vil ha en egen ledergruppe bestående av seks enhetsledere som har fordelt ansvar på ulike områder.

Les mer 

Søknadsfrist: 30.10.2020

 

Rektor ved Kippermoen ungdomsskole

Er du kreativ, målrettet, beslutningsdyktig og har en tydelig og inkluderende lederstil? Da er du kanskje den nye rektoren ved Kippermoen ungdomsskole. Skolen har i underkant av 400 elever og ligger fint plassert i nærhet til idrettshall og friluftsområde. Skolens ansatte er utviklingsorienterte og arbeider systematisk med skoleutvikling. Som rektor vil du ha ansvar for skolens totale drift og økonomistyring.

Folk inne i Kippermoen skole

Foto: Rune Pedersen

Skolesektoren i Vefsn kommune er inne i en prosess hvor det settes fokus på skolebasert kompetanse utvikling. Alle rektorene i kommune deltar i felles nettverk. Vefsn kommune ønsker skoleledere som har kompetanse, evne og vilje til å lede utviklingsarbeid på egen skole og bidra inn i ledernettverk. Skolen er en viktig samfunnsaktør og det forventes derfor at du som søker har forståelse for din rolle i et samfunnsperspektiv, og kan bidra positivt i utviklingen av Vefsn kommune.

Les mer her

Søknadsfrist: 08.11.2020

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.