fbpx

Vardhågen Live 2022

17. - 18. juni braker det løs med Vardhågen Live!

Kickstart sommeren på Lovund med aller første Vardhågen Live, 17. – 18. juni!

 

Vi er så heldige at vi har stedet Lovund. Et sted som er verdt å besøke og som vi ønsker å vise frem og dele med andre. Vardhågen Live blir en liten og intim festival, en “nabolagsfestival”. Publikum er invitert hjem til oss.
– Katrine Vardhaug

 

Kjøp billetter her

 

Les historien om hvordan Vardhaugen Live ble til her!

Ta også en titt på deres hjemmeside!

 

Artister

Carina Dahl (Trondheim) har lang fartstid i musikkbransjen og er kjent fra en rekke TV-programmer. Kanskje så du henne i Stjernekamp i høst? I juni tar med seg bandet sitt og gjester Vardhågen Live!

Vardhågen Live

Carina Dahl har lang fartstid i musikkbransjen og er kjent fra en rekke TV-programmer. Kanskje så du henne i Stjernekamp i høst? I juni tar med seg bandet sitt og gjester Vardhågen Live!

 

Grannes (Namsos) er et rockeband fullt av krutt og «eksplosiv kjemi». Selv sier de at det er på scenen de trives aller best, og vi ønsker dem velkommen til vår egen scene!

Keiino (Norge) har spilt på store scener både i inn- og utland. I juni spiller de på Lovund! Trioen Tom Hugo Hermansen, Fred Buljo og Alexandra Rotan er kanskje aller best kjent for sin doble deltagelse i MGP. Keiino mixer oppløftende dancepop og joik, noe som har fenget et bredt publikum!

Vardhågen Live

KEIINO (Norge) har spilt på store scener både i inn- og utland. I juni spiller de på Lovund!

 

Sie Gubba (Gauldalen) beskrives som “Norges beste liveband”. De folkelige, trønderske tekstene og de solide allsang-refrengene har skapt kjempestemning i bygd og by i over 25 år! I sommer trenger du bare å rusle opp på Vardhågen for å se dem live!

Anders Jektvik (Hitra) har i et tiår trollbundet tv-seere, radiolyttere og konsertgjengere med sin særegne stemme og sitt glimrende/glitrende/ lekne/eminente gitarspill. Han har en egen evne til å lage tekster og melodier som får deg til å tenke etter og kanskje nikke gjenkjennende. Etter en uoverensstemmelse med selveste Åge Aleksandersen, kom den legendariske låten “Rampa” (Cola’n her). Anders Jektvik kommer til Vardhågen Live med sin trio.

Vardhågen Live

Anders Jektvik (Hitra) har i et tiår trollbundet tv-seere, radiolyttere og konsertgjengere med sin særegne stemme og sitt glitrende gitarspill.

 

Jaa9 og OnklP (Johnny Silseth og Pål Tøien, Lillehammer) er blant de mest kjente norske artistene innen sjangrene hiphop og rap. Det startet med rap-kollektivet “Dirty Oppland”, og siden har det vært både alarmpris, spennende samarbeid med andre artister, soloprosjekter, dype bølgedaler og høye topper – og enda flere priser. Nå feirer de 20 års jubileum, og de lover en hitparade!

Vardhågen Live

Jaa9 og OnklP (Johnny Silseth og Pål Tøien, Lillehammer) er blant de mest kjente norske artistene innen sjangrene hiphop og rap.

 

Hjertebank (Helgeland) og It’s a Winner (Sandnessjøen)

Bandene spiller hver sine sjangre, henholdsvis visepop og rock, og omtales begge som «lokale helter» av både aviser og folk, og dette er sikre publikumsvinnere! De spiller en miks av egne og covrede låter, og vi gleder oss allerede til å ønske dem velkommen på Vardhågen!

 

Kjøp billetter her

 

Lurer du på hvordan du kommer deg ut til Lovund, hvor du skal overnatte eller ønsker du å være frivillig? Sjekk ut reiseguiden deres her!

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.