fbpx
Rolf-Arne med caps

[U]kjente Helgelendinger – Rolf-Arne Hanssen

Bli kjent med Rolf-Arne fra Finneidfjord - hva digger, hater og drømmer han om?

Navn: Rolf-Arne Hanssen

Kallenavn: Du eller Rolf

A(ge): Tett puinn 39

S(ex): Female

L(ocation): Hundlortheia på Selfors.

Sivilstatus: Samboer med Malin og to bonusbarn, og ikke minst katten Stella

Jobb: Senior Controller ved Celsa Armeringsstål, Stafettgeneral i Celsastafetten.

Stjernetegn: Skytten, som vanligvis er optimistiske, eventyrlysten og har en tendens til mental arroganse, utålmodighet og hovenhet.

Jeg digger: ..å høre på musikk (høyt), gå på konserter, slappe av på sofaen og se på TV, gå på fjellet. Og familien min og vennene mine.

og hater: ..falske og nedlatende mennesker, hersketeknikker og nettroll. Spør om ka du vil Mo i Rana, flyplassaken, sykehussaken og kommunevalget har gjort at jeg enkelt kan luke ut hvem jeg overhodet ikke vil ha sosial omgang med basert på kommentarfelt her og der.

Jeg gleder meg til: ..at vi er ferdige med oppussing hjemme.

og gruer meg til: ..å dra for å trene.

Jeg drømmer om: ..å bli rik fordi noen andre er gode til noe (som f.eks. å være en godt betalt agent).

Det beste med Helgeland er: Spennet i muligheter. Med fritidshus på Herøy, tilgang til fjellhytte på Tustervatnet og å bo sentrumsnært i Mo i Rana får man fort med seg alle kontrastene i natur og folk i løpet av et par timers kjøretur. Omtrent uansett hvor man bor er det kort vei til et fjell eller en tursti, og vi kan omtrent gå ut fra stua og rett opp på fjellet, uten å møte på en eneste kø.

Også har det tatt seg veldig opp i konserter og kulturarrangement de siste årene. Det er stor forskjell fra da jeg flyttet til Mo i Rana i 2006, og det setter jeg stor pris på.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.