fbpx
Tre venner på klatretur

[U]kjente Helgelendinger – Marit Andreassen

Bli kjent med Marit fra Brønnøysund - hva digger, hater og drømmer hun om?

Navn: Marit Andreassen

Kallenavn: Mamma

A(ge): 32 år

S(ex): Female

L(ocation): Brønnøysund

Sivilstatus: Mamma til fantastiske Oda på 11 år

Jobb: Systemutvikler på IT-avdelingen ved Brønnøysundregistrene. Jeg jobber hovedsakelig med forvaltning og utvikling av nye tjenester, og har en varierende og utfordrende hverdag. Noe jeg trives veldig godt med og som passer for meg.

Stjernetegn: Skytten

Jeg digger: Familien min, vennene mine, ja-mennesker og mestringsfølelsen.

og hater: ..å fryse. Jeg er heller ikke så glad i nedlatende mennesker som tror de er bedre enn alle andre.

Jeg gleder meg til: Nye opplevelser og lysere dager. Vinteren kan være mørk og lang, men samtidig byr den på toppturer og snowboardkjøring, og med ei god hodelykt kan en kveldstur på fjellet bli ganske så magisk. Resten av året ser jeg frem til å klatre nye fjell, padle flere kajakkturer og vandre i fjellet.

og gruer meg til: ..å pakke ut. Utrolig deilig å være ute på tur, med telt/tarp, soveposer, liggeunderlag, primus, mat og alt som hører med, men trenger alltid litt ekstra motivasjon til å pakke ut.

Jeg drømmer om: De nydelige fjellene i Lofoten <3

Det beste med Helgeland er: På Helgeland kan jeg dyrke alt av det jeg liker best. Jeg digger jobben min og har de beste kollega. På fritiden finner jeg havet og fjellet rett utenfor døra. Jeg har gode venner som ofte er med på mine sprell, venner som tar med hengekøya og blir med å sove over i klatrefeltet for å få mest mulig ut av tiden i fjellveggen. Det liker jeg!

Det beste med Helgeland er kanskje at vi vet å utnytte den vakre naturen vi har rundt oss. Det tilrettelegges for at vi som bor her og de som besøker oss kan oppleve og se den vakre naturen på nært hold. Om du ønsker å sykle, gå, padle, kjøre båt eller bil. Du får det til, om du vil.

Noen blinkskudd fra livet til Marit:

Foto: Marit Andreassen

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.