fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen | www.faroutfocus.no

Trænafestivalen 2021

Bli en del av havfolket, og få med deg TIX, Kapteinen og Emelie Hollow - Langt te havs i 2021!

Sett av 8. – 11. juli 2021 for å være med på en av verdens flotteste festivaler. Nå er de første artistene som seiler ut til Trænafestivalen 2021 sluppet, og du kan få med deg TIX, Kapteinen og Emelie Hollow – Langt te havs!

 

Bli en del av Havfolket

Hvert år kommer 3500 tilreisende Havfolk ut til Træna for å oppleve festivalen i det som omtales som det arktiske paradis. For å komme deg ut til Træna tar du båt fra Bodø, Stokkvågen, Nesna eller Sandnessjøen, ut til øyene som ligger 33 nautiske mil til havs og rett ved polarsirkelen.

Trænafestivalen er kjent for solide bookinger, et bredt program og aktiviteter for både late og spreke festivalgjengere. Stadig trekker internasjonale medier ut festivalen som en av verdens mest unike og mener det er vel verdt reisen utover for å oppleve konserter i den majestetiske Kirkhelleren, eller å danse til langt utpå morgenen med midnattsola som bakgrunn på Kapellet.

Hvordan skaffer jeg billetter?

De første 500 billettene er allerede revet bort, men om du melder deg på nyhetsbrevet deres er du blant de første som får beskjed når nye billetter er tilgjengelig. Meld deg opp til nyhetsbrevet, kjøp billetter og les mer om Trænafestivalen på deres nettside:

Les mer her

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trænafestivalen (@trenafestivalen)

 

Trænafestivalen på facebook

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.