fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen | www.faroutfocus.no

Trænafestivalen 2021

Bli en del av havfolket, og få med deg TIX, Kapteinen, Emelie Hollow og Fay Wildhagen - Langt te havs i 2021!

Sett av 8. – 11. juli for å være med på Trænafestivalen Out of Space – Out of Time. Få med deg Fay Wildhagen, Arif, TIX, Kapteinen og Emelie Hollow – Langt te havs!

Pytheas fra Marseille var en oppdager som rundt 325 f. kr. heiste seil og reiste mot det ukjente Nord. Da skipet hadde passert England seilte de 6-7 dager og kom til et land med midnattsol. Han kalte landet Ultima Thule, den ytterste utpost. Havfolket tok Pytheas og hans følge godt imot og de overvintret. Kanskje var det Dønna eller Træna de kom til. 2000 år senere skrev Edgar Allan Poe diktet “Dream-land”, stedet vi bare kan nå i våre drømmer.

Trænafestivalen har latt seg inspirere av natur, hav, folk og havfolk, av Pytheas og Poe når de har laget rammeverket for årets happening; Out Of Space, Out of Time.

Se program og kjøp billetter her

 

Bli en del av Havfolket

Trænafestivalen trekker årlig til seg 3500 tilreisende Havfolk ut til Træna for å oppleve festivalen i det som omtales som det arktiske paradis. For å komme deg ut til Træna tar du båt fra Bodø, Stokkvågen, Nesna eller Sandnessjøen, ut til øyene som ligger 33 nautiske mil til havs og rett ved polarsirkelen.

Trænafestivalen er kjent for solide bookinger, et bredt program og aktiviteter for både late og spreke festivalgjengere. Stadig trekker internasjonale medier ut festivalen som en av verdens mest unike og mener det er vel verdt reisen utover for å oppleve konserter i den majestetiske Kirkhelleren, eller å danse til langt utpå morgenen med midnattsola som bakgrunn på Kapellet.

Er du en del av Time eller Space?

I år får de ikke lov å lage vanlig festival på grunn av koronarestriksjoner, og vil derfor kun selge enkeltbilletter til hvert arrangement. Dette er for å sikre at man enkelt kan dele publikum inn i kohorter, og sørge for at smittevernet blir opprettholdt. SOMMERLEIR OG ENKELTBILLETTER – HVORDAN FUNGERER DET?

Fullstendig program og lenke til billettkjøp finner du her

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trænafestivalen (@trenafestivalen)

 

Trænafestivalen på facebook

 

Se også: Velvær på Selvær 29. juli – 31. juli

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.