fbpx

Foto | Arvids Baranovs, AiR Træna

Ta Træna med Storm: Vinterfestival

Gjør deg klar til å ta Træna med Storm!

Bli med på vinterfestival i havgapet

Frister det med et lite avbrekk i hverdagen? Ta turen ut til Helgelandskysten, og opplev vinterfestival på Træna 9.-12. februar!

Vinterfestivalen med navnet «Ta Træna med Storm» kombinerer faglig påfyll med kulturelle opplevelser og god stemning. Programmet viser både seminarer, foredrag, fest og musikk.

Mange kjenner til Træna på sommertid; med festival, midnattssol og ferieparadis, men øya er like aktuell og stemningsfull på vinterstid som på sommeren. Gjennom disse fire festivaldagene er det satt et proppfullt og spennende program med kulturelle og faglige opplevelser. Her kan du oppleve mye på kort tid – og er ikke noe man vil gå glipp av!

Sjekk fult program her:

Nettsiden til Tenk Træna
Facebook-side

Foto: Magnus Lorentsen og Kristin Gullesen

 

Dato: 9.-12. februar 2023
Sted: Træna

Kjøp billetter her 

Foto: Marvin Kuhr /Visit Helgeland

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.