fbpx

Vikariat som barnehagelærer fra august 2021 til juli 2022

Søknadsfrist: 18.05.2021
Arbeidsgiver: Båsmobakken Barnehage

**Vi søker etter deg som er:**Utdannet barnehagelærer, er kreativ, reflektert, positiv og engasjert. Er faglig dyktig og bidrar til faglig utvikling, har gode samarbeidsevner, er stabil og har stor arbeidskapasitet. Du må se på barn som aktive og kompetente mennesker, kunne bidra til utvikling av gode læringsmiljø og være positiv og ha kjennskap til prosjektarbeid og pedagogisk dokumentasjon som arbeidsmåte.

Du må gjerne erfaring med å jobbe med de aller minste, og ha forståelse og respekt for den pedagogrollen som kreves i arbeidet med de aller minste.

Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig, ha erfaring og interesse for IKT og du må ha en helse som tåler dette fysisk krevende arbeidet.

**Vi tilbyr:**Et kreativt, engasjerende og spennende miljø med stabile ansatte som er engasjert og opptatt av faglighet og kvalitet. Mulighet for faglig og personlig utvikling. Et godt arbeidsmiljø med mye humor og arbeidsglede og et lavt sykefravær. Barnehagen er medlem av PBL og har ordnede lønns- og arbeidsforhold gjennom denne tariffen.

Tilfredsstillende helse- og politiattest må fremvises ved ansettelse. Søknad med CV, referanser, vitnemål og attester sendes Båsmobakken barnehage, Gamle Nesnavei 3, 8616 Mo i Rana eller til ++basmobakken@basmobakken.no++

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.