fbpx

Vikariat Ørnes skole

Søknadsfrist: 8.03.2021
Arbeidsgiver: Ørnes skole

Om stillingen:

Ørnes skole er en ungdomsskole med 120 flotte elever. Vi trenger vikarer til ordinær undervisning i fag og til spesialundervisning. Du kan få inntil 100 % vikariat, men stillingsstørrelsen kan justeres etter dine ønsker. Dersom du ønsker å være tilkallingsvikar er dette også interessant for oss.

Arbeidsoppgaver: Undervisning i fag i klasse og / eller spesialundervisning. Dette inkluderer planlegging av timer og vurdering av elevarbeid.

Kvalifikasjoner:

  • Vi ønsker oss i utgangspunktet vikarer med godkjent lærerutdannelse, men andre søkere med gode personlige egenskaper og annen utdanning vil også bli vurdert.
  • Utenlandske søkere må kunne dokumentere bestått norskopplæring på minimum nivå B2

Personlige egenskaper: Du må være en trygg og tydelig voksen, med evne til å bygge relasjoner til ungdommene. Du må kunne samarbeide, både med elever, foreldre og andre ansatte.

Vi tilbyr:

  • En givende, variert og spennende jobb i et godt og støttende arbeidsmiljø. Du betemmer selv stillingsstørrelsen. Lønn etter avtaleverk.

Annet:

  • Tilsetting i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk
  • Søknader der det ikke er ført opp utdanning eller praksis vil ikke bli vurdert.
  • Dokumentasjon av opplysninger gitt i søknaden blir etterspurt i forbindelse med intervju, eller ved forespørsel
  • Utvidet politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse av stilling.

Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.