fbpx

Vi søker tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 30.06.2021
Arbeidsgiver: Norli Sandnessjøen

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker – og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kunne jobbe selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner. Det er også en stor fordel om du har god data kunnskap.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen er i første omgang tilkallingsvikar, men det vil etter hvert bli mulighet for faste vikar-timer når en av våre ansatte går ut i svangerskapspermisjon. Som medarbeider i bokhandel må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Stillingen er foreløpig bare tilkalling, med mulighet for ekstra vakter i forbindelse med søndagsåpent og høysesong i desember og ved ferieavvikling.

Åpningstiden for butikken er Man-Fre: 9-19, Lør: 10-18 (søndagsåpent i desember)

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.