fbpx

Vi søker helsesekretær til 6 måneders vikariat

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Sjøgata legekontor Mosjøen

Vi søker helsesekretær i 100% stilling til 6 måneders vikariat med tiltredelse 2.11.20. Vi søker deg som er serviceinnstilt, fleksibel og som liker å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgavene består i laboratoriearbeid som blodprøver, EKG,spirometri etc. samt pasienthåndtering – besvare henvendelser på telefon og SMS/epost – samt administrative oppgaver.

Vi søker fortrinnsvis autoriserte helsesekretærer eller personer under utdanning til helsesekretær, men andre med relevant bakgrunn oppfordres også til å søke. Har du ikke mulighet til å jobbe i 100% stilling kan det likevel være interessant for oss med en mindre stillingsprosent.

Lønn etter avtale

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.