fbpx

Vi søker flere mekanikere til vårt verksted i Mosjøen

Søknadsfrist: 27.08.2021
Arbeidsgiver: Truck og Maskin AS

På vårt verksted inne hos Alcoa Mosjøen søker vi mekanikere som ønsker å utfordre seg på en rekke forskjellige anleggs- og industrikjøretøy. Vi har ansvaret for vedlikeholdet på en rekke kjøretøy, deriblant gaffeltrucker, hjullastere, trekkvogner, transportkjøretøy og lifter.

Vi søker både de som har erfaring med fagbrev, men også de som måtte ønske å ta ett fagbrev. Du må være nysgjerrig og med ett ønske om å gjøre ting bedre. Vi trenger deg med godt humør og kan bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi er en arbeidsgiver med 40 års erfaring innen kjøretøyvedlikehold. Du vil inngå i et faglig kompetent team med bratt læringskurven. Bedriften tilbyr gode lønns-, pensjons-, og forsikringsavtaler.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.