fbpx

Vi søker etter bergsprenger

Søknadsfrist: 30.06.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy Kalk As

Brønnøy Kalk planlegger for drift i Velfjord i minst 100 år framover. Derfor investerer vi i medarbeidere med høy fagkompetanse, moderne maskiner og effektiv drift. Som første gruve i verden, skal Volvo Trucks, sammen med Brønnøy Kalk innføre autonome kjøretøy i kommersiell drift. Volvo kaller dette "The Brønnøy Solution" og våre maskinførere må derfor kunne samarbeide med førerløse lastebiler og kunne bruke moderne datautstyr. Vi leter nå etter flere dyktige medarbeidere som kan være med på drive dagbruddet videre.

Arbeidsoppgaver

· Planlegge og gjennomføre sprengningsarbeid i dagbruddet

· Utføre vedlikeholdsoppgaver

Kvalifikasjoner

· Sertifikat som Bergsprenger og evt. Bergsprengningsleder

· Relevant fagbrev og kompetansebevis

· Erfaring fra borerigg

· Erfaring med store maskiner innen anlegg og veivedlikehold

· Førerkort kl. B

· Kunne ta vare på nytt og moderne utstyr

· God kunnskap i norsk, muntlig og skriftlig, samt beherske engelsk muntlig

Dine egenskaper

Vi ønsker oss folk som har hjertet med seg når de er på jobb, og som kjenner på stoltheten av å gjøre en skikkelig god jobb. Du må kunne samarbeide godt og være opptatt av sikkerhet. Vi liker godt de som tenker nye tanker og foreslår løsninger som forbedrer drifta.

Vi lover at du blir en del av et trivelig og utviklende miljø. Lønn iht. tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger. I tillegg blir du med i et humørfylt og trivelig arbeidsfellesskap.

Jobben har skiftordning og arbeidsoppgavene kan variere ut over det som er beskrevet her. Nærmere opplysninger fås hos Gøran Myrvang, tlf. 957 36 738

Søknad med CV sendes på epost til: ashild.stolen.hanssen@nomin.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.