fbpx

Vi søker en entusiastisk og motivert medarbeider

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Big Bite 211 Amfi Meyer

Det har nå åpnet seg en mulighet for jobbe på vår flotte avdeling i Mo i Rana

Vi ser etter deg som kan jobbe dagtid, ettermiddager og helger.

Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP – Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten – økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP – Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL – Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND – Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser – bedre for hver dag.

Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien.

Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Klikk her for å søke :Vi søker en entusiastisk og motivert medarbeider | Big Bite AS (cvideo.no)

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.