fbpx

Vi søker advokat eller advokatfullmektig

Søknadsfrist: 2020-06-15
Arbeidsgiver: Advokatfirmaet Baadstø As

Advokatfirmaet Baadstø AS søker ny advokat eller advokatfullmektig.

Vi holder til i gågaten i Sandnessjøen, nærmere bestemt i Torolv Kveldulvsons gate 29. Bedriften driver alminnelig praksis og kan tilby kvalifisert juridisk bistand innenfor de aller fleste rettsområder. Vi betjener primært klienter fra indre og ytre Helgeland, men tar saker over hele landet. Vi er i dag to ansatte i firmaet, en advokat og en sekretær.

Vi søker en advokat/advokatfullmektig til et års engasjement med mulighet for forlengelse. Vi søker en positiv og serviceinnstilt person som leverer arbeid av god faglig standard og som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Søkere må kunne vise til gode resultater fra universitetet, ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, være serviceinnstilt og interesse for privatrett og eiendomsmegling.

Vi kan tilby interessante arbeidsoppgaver, god veiledning og opplæring, tilstrekkelig god tilgang til prosedyre, gode lønns- og pensjonsvilkår og konkurransedyktige betingelser forøvrig.

Send søknad med CV og vitnemål til e-post: post@baadsto.no. Søknader mottas og vurderes løpende. Tiltredelse etter avtale.

Selv om søknadsfristen er satt til 15. juni 2020, anmoder vi interessenter om å søke så snart som mulig da vi vurderer aktuelle kandidater løpende, også for snarlig tiltredelse.

For spørsmål kan du kontakt med vår administrasjon på tlf. 756 05 030 eller på e-post: post@baadsto.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.