fbpx

Veileder NAV Rødøy

Søknadsfrist: 28.01.2021
Arbeidsgiver: NAV Rødøy

NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovemåler å få flere i arbeid. NAV Rødøy har nå ledig 100% stilling som veileder i vikariat ut 2021.Kontoret er lokalisert på rådhuset, Vågaholmen, og vil per februar 2021 ha to ansatte. NAV Rødøy er endel av tjenesteområdet Ytre-Salten, hvor det pågår prosesser om vertskommunesamarbeid.

Vi ser etter deg som trives med mennesker, har engasjement og ønsker å gjøre en forskjell. Du har en genuin interesse for mennesker, god rettslig og analytisk forståelse, utviser selvstendighet i arbeidet, er serviceinnstilt og har utpregede samarbeidsevner.

Arbeidsoppgaver:

Oppfølging av arbeidssøkere og veiledning etter lov om sosiale tjenester i NAV og arbeidsmarkedsloven. Oppfølging av brukere med mål om avklaring mot arbeid eller varige ytelser, herunder arbeidsevnevurderinger, behovsvurderinger og aktivitetsplaner. Økonomisk råd og veiledning, og ivaretakelse av barnefattigdomsperspektivet, forvaltning av Husbankens tilskuddsordninger og følge opp kvalifiseringsprogrammet. Betjening av mottak, gi informasjon, og samarbeide med ulike samarbeidspartnere. Andre oppgaver kan tilfalle stillingen, om det er behov for det.

Kvalifikasjoner:

Minst tre årig høgskoleutdanning (bachelor) innen sosialt arbeid, eller andre humanistiske retninger. Relevant veilederkompetanse. Erfaring kan etter en konkret vurdering kompensere for utdanningskravet til stillingen.Du må være en digital person som behersker digitale arbeidsflater svært godt. Du må ha gode norskkunnskaper, og du må beherske engelsk, både muntlig og skriftlig.Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. Vi tilbyr spennende og meningsfylte oppgaver i et aktivt og engasjert arbeidsmiljø.

Lønn, pensjon og ytelser etter tariff og gjeldende regulativ.

Vi kan være behjelpelige med å skaffe bolig, og gir

flyttegodtgjørelse etter eget reglement.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til NAV-leder Pernille Bruun,tlf. 470 75 747, pernille.bruun@nav.no, eller Rødøy kommune, tlf. 75 09 80 00.

Søknadsfrist: 4. januar 2021. Startdato: snarest. Søknad med CV sendes

postmottak@rodoy.kommune.no, eller Rødøy kommune, 8185 Vågaholmen. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester medbringes til eventuelt intervju.

Rødøy kommune har offentlige søkerlister, jfr. Offentlighetsloven § 25. Søkere som ønsker unntak for oppføring, må begrunne dette i søknaden.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.