fbpx

Varehussjef Mo i Rana

Søknadsfrist: 10.02.2021
Arbeidsgiver: Elkjøp Mo i Rana

Vår nåværende varehussjef ønsker seg hjemover til Mosjøen, så vi trenger en ny kollega til vårt varehus i Mo. Vi søker derfor etter en operativ og handlekraftig leder, som trives med å skape resultater og få ting til å skje! Har du i tillegg evne til å gjennomføre tiltak og planer, kan du være den vi søker.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • Gjennom ditt gode kremmerskap bidra til varehusets utvikling i kjeden
 • Totalansvar for operativ drift, resultat og utvikling av varehuset
 • Rekruttere, utvikle og motivere dine medarbeidere
 • Være aktiv og synlig i butikk
 • Gjennomføre kjedens forretningsidè, strategi og rutiner i varehuset, samt iverksette sentrale og lokale markedstiltak

Kompetansekrav:

 • Erfaring fra lederstilling innen varehandel/detaljhandel
 • Resultatorientert og handlekraftig
 • Stor arbeidskapasitet
 • God til å kommunisere, involvere og motivere
 • Initiativrik og strukturert
 • Evne til å planlegge, gjennomføre (delegere) og kontrollere (evaluere)

I Elkjøp ønsker vi å ha bransjens mest talentfulle ledere. Vi tror at en god leder er en som klarer å skape trivsel på arbeidsplassen gjennom et positivt og innovativt arbeidsmiljø. Din oppgave er å skape motiverte medarbeidere som lykkes og som gjør sitt ytterste for å gi alle kunder en god opplevelse. Du skaper fornøyde kunder ved å gå foran og få mest mulig ut av teamet ditt. Din suksess gjenspeiles i suksess for dine ansatte og standarden på varehuset. Som varehussjef jobber du med dine ansattes utvikling gjennom god ledelse og motivasjon. Du er i stand til, og er komfortabel med, å ta de riktige beslutningene i en travel hverdag. Som person er du trygg og effektiv. Du er fleksibel, men også en vennlig og positiv person som er oppmerksom på hva som skjer rundt deg.

Forventninger:

Når du jobber i Elkjøp, kan du forvente å være en del av et spennende selskap der det alltid er full fart og rivende utvikling. Det er alltid travelt på jobb og du vil møte mange engasjerte kolleger som jobber for å hjelpe våre kunder på best mulig måte. Vi forventer at du skal ha fokus på varehusets resultater, ha evne til å legge gode og realistiske planer og kommunisere disse på en god måte. Du har ledererfaring, og veldig gjerne fra detaljhandel.. I tillegg er du initiativrik og proaktiv og tar ansvar for store og små oppgaver når du er på jobb.

Vi forventer også at du søker jobb hos Elkjøp fordi du har et brennende ønske om å gjøre våre kunder og ansatte fornøyde ved alltid å overgå deres forventninger.

Vi tilbyr en attraktiv lønn og bonus basert på dine kvalifikasjoner og din personlige innsats.

Utfordrende og selvstendig stilling i en bedrift i sterk vekst

Konkurransedyktige betingelser

For spørsmål ang stillingen kontakt:

Gunnar Ervik

Mob: 922 43 400
Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.