fbpx

Undervisningsstillinger

Søknadsfrist: 26.05.2021
Arbeidsgiver: Sømna kommune

Om stillingen

Ledige midlertidige undervisningsstillinger i Sømnaskolen 

I forbindelse med mulige permisjoner og videreutdanninger kan det bli ledige lærerstillinger i Sømnaskolen; Berg og Vik skoler. 

Sømnaskolen er fordelt på to skoler der 1. – 4. trinn går på Berg skole og 5. – 10. trinn går på Vik skole. Vi har til sammen ca. 260 elever og ca. 50 årsverk. Fra høsten 2021 vil skolene ha en felles rektor, med stedlige avdelingsledere på hver skole. 

Sømnaskolen skal være kjent for et godt skolemiljø! Arbeidet med vennskap, inkludering og sosial kompetanse er viktig hver dag. Elever og foresatte skal oppleve reell medvirkning i alle saker som omhandler læringsmiljøet.

Sømnaskolen skal bidra til at elevene har kompetanse for framtida! Elever og lærere i Sømnaskolen skal oppleve å ha en smart, digital skolehverdag, der nettbrett skal være et naturlig verktøy for elever og lærere.

Sømnaskolen skal bidra til å bygge robuste barn og unge som mestrer livene sine! Vi må jobbe sammen om dette, alle vi som er aktører i barn og unges liv. Sømna er en MOT-kommune og kjører MOT programmet Robust ungdom 12-16 år og Skolen som samfunnsbygger. Vi er også sertifisert som helsefremmende skoler og er godkjent som Dysleksivennlig skole fra 1. – 4. trinn.

Sømnaskolen skal jobbe helhetlig for best mulig resultater! Vi skal ha et tett samarbeid med barnehager, videregående skole og andre instanser for å sikre elevenes utvikling og læring i et 0 – 18 års perspektiv. Refleksjon og vurdering av egen praksis skal være innarbeidet i måten vi jobber på.

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi søker lærere med allmennpedagogisk utdanning for barnetrinn og ungdomstrinn.

Vi ønsker fleksible medarbeidere som ønsker å jobbe i team og som har elevens læring i fokus. 

Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt.

Vi tilbyr

– et godt arbeidsmiljø
– store muligheter for personlig og faglig utvikling
– et godt og aktivt nærmiljø
– god pensjonsordning
– å være behjelpelig med å skaffe bolig

Kontaktperson

områdeleder oppvekst Cathrine Theting, 75 01 50 16/482 55 3

Om Sømna kommune

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten. For dem som er glad i storslått natur, er det få steder som kan måle seg med dette. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann, eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø både når det gjelder sommer og vinteraktiviteter. I tillegg har kommunen et aktivt kulturliv. Med våre ca. 2.000 innbyggere er Sømna kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmennheten, og etablering av ny næringsvirksomhet. Kommunen har et aktivt landbruk. Kommunesenteret Vik ligger midt i kommunen. Brønnøysund som ligger 40 km fra kommunesenteret Vik, har lufthavn med blant annet direktefly til Oslo og hurtigruteanløp. Sømna kommune sysselsetter ca. 200 årsverk og har et budsjett på ca. 193 millioner.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.