fbpx

Sykepleier, Hjemmetjenesten øst avd. 1 (2021/004)

Søknadsfrist: 21.01.2021
Arbeidsgiver: Rana kommune Hjemmebaserte tjenester

Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Fagavdeling hjemmebaserte tjenester
Avdeling for hjemmebaserte tjenester har ansvar for all omsorg i hjemmene og omsorgsboligene i Rana kommune. Avdelingen er inne i en spennende omstillingsprosess der det blant annet jobbes med å få samlokalisert alle hjemmetjenesteavdelingene.

Ved fagavdeling hjemmebaserte tjenester, hjemmetjenesten Øst 1, er det ledig:

  • 100 % fast stilling som autorisert sykepleier, fra dags dato

Kvalifikasjoner:
• Autorisasjon som sykepleier.
• Beherske norsk muntlig og skriftlig tilstrekkelig for å kunne utføre yrket forsvarlig.
• Førerkort klasse B
• Gyldig politiattest, jf. Helse-og omsorgstjenesteloven § 5-4

Personlige egenskaper:
Vi søker en positiv, omgjengelig og lojal medarbeider med god arbeidskapasitet, som ønsker utfordringer og som ønsker å være med å påvirke fremtidens omsorgstjenester i Rana kommune.

Du er løsningsorientert, handlekraftig og faglig sterk. Du trives i møtet med pasienter og pårørende. I tillegg er du tydelig, ærlig og viser stor grad av fleksibilitet for de omskiftningene som daglig preger vår tjeneste. Du er en god rollemodell for dine kollegaer og studenter i praksis.

Det er en fordel om du har erfaring fra hjemmebaserte tjenester men dette er ikke et krav. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeidstid: Turnus 35,5 timer/uke. Pr tiden langvakter med arbeid hver 4.helg

Fortrinnsrett for interne søkere vil bli tatt hensyn til ved ansettelsen. Ved evt. intern omrokkering kan det bli ledig annen stilling av samme type. Vi ber søkerne oppgi om de også ønsker å stå som søkere på andre ledige stillinger. Oppgi nåværende ansettelsesforhold og stillingsstørrelse.

To referanser må oppgis. Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.

Stillingskode og lønn fastsettes på grunnlag av utdanning, lønnsansiennitet og intern lønnsstruktur. Lønnsansiennitet beregnes ut fra vitnemål og attester, som leveres ved jobbintervju. Det gis tillegg for relevant tilleggs-/videreutdanning.

Politiattest fremskaffes først når søkeren har fått tilbud om stilling. Stillingen tilbys under forutsetning av at attesten ikke viser anmerkninger som enten fører til utelukkelse fra ansettelse, eller at søker finnes uegnet etter Rana kommunes vurderinger.

Rana kommune praktiserer mer offentlighet. I henhold til Offentlighetsloven §25 kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker ber om anonymitet.

Flytteutgifter kan dekkes etter eget reglement. Kommunen disponerer noen øremerkede barnehageplasser.

Spørsmål knyttet til stillingen og ansettelsesprosessen kan rettes til
Mette Borstrøm Kjærstad, tlf.; 75146706 eller mail: mette.borstrom.kjaerstad@rana.kommune.no

Søknad skal sendes via elektronisk søknadskjema, se link på denne side.

Søknadsfrist: 21.01.21
Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Mette Borstrøm Kjærstad, Tlf: +47 75146706, Epost: mette.borstrom.kjaerstad@rana.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.