fbpx

Støttekontakter og personlige assistenter til avlastning

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Nesna Kommune

Nesna kommune søker støttekontakter og personlige assistenter til avlastning

Til ulike vedtak har Nesna kommune behov for flere støttekontakter og personlige assistenter til avlastning for voksne.

Du må være stabil, pålitelig og ha en avklart livssituasjon. Videre er det viktig at du har gode samarbeidsevner, respekt for andre mennesker, overskudd til å gi av deg selv, er trygg og ha evne til å etablere kontakt. Du må også kunne sette grenser. Som støttekontakt vil du få en kontaktperson i kommunen som har ansvar for veiledning og oppfølging av deg og ordningen du jobber innenfor.

En støttekontakt har taushetsplikt og du må dermed skrive under på en taushetserklæring før oppdraget starter. Hensikten med taushetsplikten er å hindre at andre får adgang til personlige opplysninger. Taushetsplikten gjelder også etter at du har avsluttet arbeidsforholdet.

Ved ansettelse må gyldig politiattest fremlegges.

De ulike oppdragene vil ha ulikt omfang, men det vil i hovedsak dreie seg om dagarbeid. Voksne kvinner og menn oppfordres til å søke.

Søknad sendes Nesna kommune, Movegen 24, 8700 Nesna eller epost: postmottak@nesna.kommune.no

Søknader og tilsetting vurderes fortløpende.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.