fbpx

Sommerjobb for ungdom – kommunestyrets ekstrapott

Søknadsfrist: 31.03.2021
Arbeidsgiver: Vefsn kommune

Kommunestyret i Vefsn har også for 2021 bevilget ekstra midler som er øremerket sommerjobb for ungdom. Har du lyst på en utfordring i Vefsn kommune, er mellom 15 år og 18 år og bor i Vefsn, send søknad om sommerjobb!

Arbeidsoppgaver

Det vil være mulig å få arbeid i ulike enheter og avdelinger i Vefsn kommune slik som omsorg, park, reinhold, drift/vedlikehold, SFO og barnehage.
NYTT i år et at vi skal ansette inntil tre endringsagenter i Team ung endring. Da skal du hjelpe kommunen med å finne ut av spørsmål som:

  • Hvordan kan Vefsn bli bedre for unge?
  • Hvordan er det å bo i Vefsn?
  • Hvordan kan kommunen bli bedre på bruk av SoMe?
    Her må man påregne å måtte arbeide både med innsamling av informasjon og arbeid med forslag og rapporter. Arbeidet vil bli av ledet av en representant fra ungdomsrådet.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Alder fra og med 15 år til og med 18 år (når du starter i jobben) og bosatt i Vefsn
  • For de som ønsker å være endringsagenter er det en fordel om man har erfaring i arbeid fra elevråd, SoME og fra å lede aktiviteter for ungdom, men det er ikke et krav.

Informasjon

Vi forventer at du er innsatsvillig og har lyst til å gjøre en god jobb.
De som tilbys jobb vil i utgangspunktet få jobbe i 2 uker, og vil utgjøre et tilbud til ca. 15 personer totalt.
Ungdomsrådet foretar loddtrekking av hvem som får tilbud om jobb.

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff.

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.
Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.
Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.