fbpx

Software Developer

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: The Coring Company

Software Developer

The Coring Company AS søker etter en Software Developer.

Vi leter etter deg med bred teknisk forståelse som motiveres av innovative løsninger og ønsker å løse spennende tekniske problem sammen med vårt kompetente tekniske team.

Vårt arbeid med utvikling av Softwaresystemet SCS er nå i sluttfasen, og er planlagt sluppet i markedet høsten 2021. Våre første markeder er konstruksjons- og gruveindustrien. Systemet gir store muligheter for kostnadsreduksjon og reduksjon av CO2-utslipp og bidrar til digitaliseringen av disse to industriene. Vi er et selskap klar for rask internasjonal vekst de kommende årene. Det er mye spennende arbeid for de riktige personene som ønsker å bli med oss på denne reisen!

Hva skal du gjøre?

Selskapet vil etter hvert ha tre forskjellige tekniske områder: AI & Optical, Software (CICD), og Hardware & Robotics. Vi vil bygge sterke team på alle disse tre områdene og vi vil rekruttere høyt kvalifisert personell som vil jobbe hardt for å forbedre eksisterende og bygge fremtidige løsninger. De viktigste markedene for oss vil være Construction, Mining, Oil & Gas, og over tid vil våre prosjekter bli mer komplekse, mer tverrfaglige, og berøre nye markeder som Deep-Sea Mining og Space Mining!

Som Software Developer i The Coring Company AS vil du inngå i vårt utviklingsteam, og være aktivt involvert i hele design- og utviklingsprosessen. Du vil bidra til at vi opererer som en vel-oljet helhet, og ikke som individuelle enheter. Du vil spille en svært viktig rolle for produksjonsteamet med kontinuerlig forbedring av produksjon, kvalitet og struktur. Vi må endre og tilpasse oss kontinuerlig, i forhold til endrede kundepreferanser eller ny teknologi. Dine gode mellommenneskelige ferdigheter, sammen med teknisk forståelse, vil bidra til å holde oss smidige og oppdaterte.

· Systemutvikling, løsningsdesign og koding.

· Utvikling av nye moderne løsninger

· Delta i CICD i vår skybaserte løsning.

· Bistå i utviklingsprosessen i vårt internasjonale utviklingsteam.

· Samle og bruke data fra pilotkunder.

Hva betyr det vi gjør?

Løsningene vi lager hjelper ikke bare kundene våre til å øke effektiviteten i forbindelse med grunnundersøkelser, men inneholder også nye metoder for analyse og grafiske framstillinger av data samt interaktive kart. En stor del av verdien vi tilfører er å sørge for at feltarbeidet utføres mest mulig effektivt gjennom effektiv planlegging og styring av utstyr og personell i felt, samt gjennom våre analyser. Vår løsning reduserer tiden som trengs til feltarbeid, noe som reduserer tiden tunge maskiner trenger å operere i felt, og bidrar dermed til mer kostnadseffektiv praksis med fokus på mindre miljømessig påvirkning. Vår løsning er med andre ord mer effektiv, mer grønn og koster mindre enn dagen løsninger.

Viktige ferdigheter vi leter etter:

· C# / .NET eller Angular.

· Kjent med Test driven development

· CDCI

· Strukturert tilnærming til utviklingsprosjekter

· Lidenskap for koding og interesse for å lære ny teknologi

· Verdsetter kvalitet og prioriterer viktigheten av clean code

· Evne til å dokumentere krav og spesifikasjoner

· Samarbeid — du får det beste ut av dine medarbeidere og trives med å jobbe med dyktige kolleger.

· Må beherske engelsk eller norsk både skriftlig og muntlig.

· Villig til å flytte til Mo I Rana, hvis du ikke allerede bor her

· Du vet verdien av en maraton: hver dag er et viktig skritt mot et mye større mål.

Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne å søke.

Vi kan tilby:

  • Et vennlig og faglig sterkt arbeidsmiljø.
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.
  • Muligheten til å være en viktig del av en oppskalering av selskapet

Våre verdier:

  • Vi behandler alle – kolleger, leverandører og kunder – med respekt.
  • Hver dag vi kommer på jobb prøver vi å gjøre ting litt bedre enn dagen før.
  • Vi er alle medansvarlige for å skape den arbeidsplassen vi ønsker å jobbe på.

Vi har grunnlaget og ambisjonene om å fortsette veksten i 2021 og framover, og vi tror dette kommer til å bli en flott reise å være en del av.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.