fbpx

Skadesanerere Mo i Rana og Mosjøen

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Recover Nordic AS

Skadesanerere Mo i Rana og Mosjøen

Er du klar for nye utfordringer? Trives du med en fysisk arbeidshverdag? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg!

Vi ser etter deg som liker fysisk arbeid og vil jobbe med sanering ved en av våre avdelinger i Mo i Rana eller Mosjøen. Som skadesanerer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området.

Din rolle som skadesanerer i Recover
Som skadesanerer i Recover vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver relatert til skadebegrensning, opprydding, rengjøring og sanering etter skade. Ingen dag er lik! Du vil være inne i private hjem og vil også håndtere kundens eiendeler. Du vil være spesialist på opprydding og rengjøring etter ulike skader på både bygg og innbo. I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, og samarbeide med kolleger i team. 

Vi tilbyr deg
Som skadesanerer hos oss vil du disponere en fullt utstyrt arbeidsbil i jobb, og få konkurransedyktige betingelser. Du vil bruke moderne utstyr, og vil i hovedsak arbeide innendørs. Vi har høyt fokus på HMS, og har gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system.

I Recover kan du også få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Du vil utvikle kompetanse innenfor sanererfaget gjennom interne kurs og varierte oppdrag. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar.

Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur, og treffes også utenom arbeidstid. Hos oss vil du utføre meningsfylt arbeid fordi vi også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. Vi trives godt på jobb. 

Kvalifikasjonskrav

  • Relevant erfaring er en fordel, f. eks. med brannsanering, byggvask e.l.
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper- hva trenger vi fra deg?

  • Positiv og serviceinnstilt
  • Strukturert og ryddig
  • Liker fysisk arbeid
  • Selvstendig og fleksibel
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert

Har du spørsmål om stillingene, kontakt avdelignsleder Steinar Engesbakk på telefon 955 27 380.                    .

Start søkeprosessen ved å trykke på 'søk på stilling" knappen på denne siden.

Vi ansetter fortløpende og anbefaler deg at du søker allerede i dag!

Kontaktpersoner:
Steinar Engesbakk
Avdelingsleder
955 27 380

 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.