fbpx

Sjåfør kl CE

Søknadsfrist: 5.05.2021
Arbeidsgiver: Frank Brubakk Transport As

Vi søker sjåfør til en av våre tippbiler/trekkvogner som kjører asfalt- og massetransport. Kjøringen omfatter oppdrag i hovedsak på helgeland, men kan bli aktuelt med arbeidsperioder i trøndelag.

Du må være strukturert og pliktoppfyllende. Vi ser etter deg som har fokus på kjøre- og hviletidsreglene, er imøtekommende og hyggelig i møte med våre kunder og har fokus på økonomikjøring og trafikksikkerhet. Dette er viktige egenskaper for oss når du skal være bedriftens ansikt utad.

Du må beherske skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig.

Turnus kan være aktuelt i perioder.

Skulle det være noen spørsmål angående stillingen, vennligst ta kontakt med Frank Brubakk for en hyggelig prat. Tlf 977 06 819, e-post: fran-bru@online.no

Krav til kompetanse

  • Førerkort kl CE
  • Skandinavisk språk

Ønsket kompetanse

  • YSK – yrkessjåførdirektivet

Personlige egenskaper

  • Strukturert
  • Pliktoppfyllende
  • Ansvarsbevisst
Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.