fbpx

Sikkerhetskontrollør Sandnessjøen

Arbeidsgiver: Avarn Security

Avarn Security er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, alarm- og tekniske sikkerhetsløsninger, industrivern og sikkerhetsberedskap til kontroll- og rådgivningstjenester.

Konsernet har rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland og forventer å omsette for NOK 8.4 milliarder i 2021.

Våre kjerneverdier; Pålitelighet, Samarbeid, Handlekraft og Engasjement, er forankret i vår arbeidshverdag og er en rettesnor for all vår virksomhet. Trygghet og sikkerhet for våre kunder står alltid i fokus – vi trygger mennesker og verdier.

Avarn Security Aviation AS avd. Sandnessjøen, skal styrke laget av medarbeidere til sikkerhetsoppdrag på Sandane Lufthamn, og søker nå etter Securitykontrollør. Stillingen er 50% deltid, med mulighet for merarbeid og høyere stillingsbrøk på sikt. Arbeidsoppgavene dine vil være sikkerhets- og serviceoppgaver relatert til reisende og andre aktører på lufthavnen.

Vi ser etter deg som har teft for sikkerhet, og som møter mennesker på servicevennlig og respektfull måte. Engasjement og evne til å skape trygge og hyggelige opplevelser mener vi er sentralt for å lykkes i arbeidet. Våre verdier står sentralt i vår utførelse og opptreden, og det er viktig for oss at du kan relatere deg til disse — Handlekraft, Engasjement, Pålitelighet, Samarbeid .

Arbeidstiden vil primært være dag, kveld og helg, og baseres på turnusarbeid. Du bør trives med turnusarbeid og ha tidligere erfaring fra dette. Førerkort og egen bil ansees som nødvendig, men ikke ett krav.

Gjennomført vekterutdanning NGV er en fordel, men ikke krav. Ved tilbud om vekterutdanning må det påregnes reise i forbindelse med kurset. Nødvendig opplæring gis, og bestått vekterutdanning og sikkerhetskontrollør opplæring er en forutsetning for ansettelse.

Kunne du tenke deg å bli en del av vårt sikkerhets team? — Da er det bare å søke .

Alle søknader må sendes elektronisk via søkeportal i annonsen. Søknader sendt til kontaktmail vil ikke bli behandlet.

|—|
| |

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.