fbpx

Servicevennlig butikk- og salgsmedarbeider

Søknadsfrist: 30.01.2021
Arbeidsgiver: BilXtra Mo i Rana

BilXtra øker aktiviteten og salget, og har opprettet en ny stilling. Vi søker etter en allsidig person som kan jobbe i butikken, følge opp verkstedkunder pr. telefon og bidra med delebestillinger / -utkjøring. Vårt viktigste krav er at du har en skikkelig god serviceinnstilling, har lett for å snakke med folk og lett for å sette deg inn i våre datasystemer. Det aller meste av det vi driver med har med bil, bildeler og bilutstyr å gjøre. Hvis vi får mange kandidater å velge mellom, vil vi foretrekke de som har kjennskap / kompetanse – og interesse for bil.

Vi har et godt miljø med positive ansatte som har vært hos oss i mange år. Til tider vil arbeidsdagen være hektisk, det er viktig at du kan takle stress.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.