fbpx

Servicetekniker Lely-utstyr

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Sinus Brønnøysund AS

Arbeidsoppgaver: Du vil hovedsakelig foreta montering, forbyggende service og reparasjonsarbeid på LELY sine anlegg i Nordland og Trøndelag. Reisevirksomhet må påberegnes.

Stillingen inngår i vaktordning med turnus.

Kvalifikasjoner: Det er ønskelig at du har relevant utdanning innen elektro, automasjon, mekatronikk eller landbruksmekanikk. Erfaring fra lignende bransjer kan oppveie for manglende utdanning. Kjennskap til husdyrproduksjon er en fordel. Du må beherske engelsk og bruk av data-utstyr.

Ønskede egenskaper: Selvstendig og løsningsorientert, høy yrkesstolthet og serviceinnstilt mot kunder og kollegaer.

Vi tilbyr: Gode utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsavtaler, servicebil og telefonordning. Et positivt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer med faglig tyngde og høy kompetanse.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.