fbpx

Servicemedarbeider v/ Meløy bibliotek (lørdagsvikar) 4%

Søknadsfrist: 19.10.2021
Arbeidsgiver: Bibliotek

Om stillingen:

Har du lyst å bli vår nye kollega på biblioteket?

Stillingen som servicemedarbeider innebærer å jobbe hver tredje lørdag, etter fast turnus. Stillingsstørrelse er 4%. Biblioteket har på lørdagene åpent mellom kl. 11:00 og kl. 15:00, arbeidstid er fra kl. 10:45 til 15:15. Bibliotekets to faste ansatte jobber skiftevis de andre lørdagene. Servicemedarbeideren må derfor kunne jobbe selvstendig og organisert.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen innebærer alenevakt i skranken, med kundeservice som hovedoppgave. I tillegg skal du sørge for at lokalene er ryddige, og at kundene finner seg til rette. Du skal jobbe med bibliotekets utlåns- og katalogiseringssystem Mikromarc3, som servicemedarbeideren skal få opplæring i. Servicearbeideren skal gi veiledning til kundene, finne det kundene vil ha, ta imot bestillinger, svare i telefonen, og låne ut og reservere medier for kundene etter behov.

Biblioteket er også ansvarlig for den daglige driften av Meløy Utstyrsentral. I tillegg til de vanlige bibliotekoppgavene skal servicemedarbeideren derfor ta seg av reservering, mottakelse og utlevering av utstyr i Utstyrsentralen. Som en del av arbeidet må man av og til bære på litt tungt til mellomtungt utstyr.

Det kan tidvis bli travelt på biblioteket. Servicemedarbeideren skal være forberedt på å kunne holde kontroll på sine oppgaver, også i tider med litt støy og trykk.

Kvalifikasjoner:

  • Personlig egnethet
  • Erfaring fra kundeservice
  • Evnen å jobbe selvstendig, også når det blir travelt
  • Utenlandske søkere må kunne dokumentere bestått norskopplæring på minimum nivå B2

Personlige egenskaper:

Du bør være glad i jobbe med folk, og være serviceorientert. Liker du bøker, er det en fordel- da vil du kunne få enda mer utbytte av jobben!

Vi tilbyr:

  • En hyggelig, sosial arbeidsplass med verdens flotteste kunder

Annet:

  • Tilsetting i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk
  • Dokumentasjon av opplysninger gitt i søknaden blir etterspurt i forbindelse med intervju, eller ved forespørsel

Søk på stillingen

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.