fbpx

Seksjonsleder

Søknadsfrist: 15.08.2021
Arbeidsgiver: Rana kommune Avdeling for bydrift

Org.nr.:872 418 032 Stillingsident: Presentasjon av stillingen :

Avdeling for Bydrift

Bydrift er en av fire avdelinger i tekniske tjenester. Avdelingen har et bredt ansvarsområde og består av fire seksjoner: Samferdsel, park og idrett, Brann og redning, Moheia fritidspark og Vann og avløp.

Seksjon for samferdsel, park og idrett har ansvar for forvaltning, drift og utvikling av det kommunale veinettet, parker og idrettsanlegg. Seksjonen har også ansvar for trafikksikkerhet og kommunens parkeringsenhet er en del av seksjonen. Per i dag har seksjonen 32 ansatte.

Ønsker du å bidra til den positive utviklingen i Rana?

Ved avdeling for bydrift, seksjon for samferdsel, park og idrett er det ledig:

 • 100 % fast stilling som seksjonsleder for samferdsel, park og idrett

Seksjonslederen vil være en svært sentral person i utvikling og gjennomføring av konkrete prosjekter innen både vei, park og idrett og for videre utvikling av tjenesteområdet. Seksjonen er inne i en svært spennende fase hvor vi blant annet jobber med å bygge opp internkontroll og et digitalt forvaltnings- og driftssystem. Vi styrker staben og skal sette sammen et team som sammen skal jobbe for å løse seksjonens oppgaver på en systematisk, effektiv og god måte.

Sentrale arbeidsoppgaver

Seksjonsleder har ansvar for daglig ledelse og utvikling av ansatte og arbeidsoppgaver i seksjonen. Du vil ha personal-, økonomi- og resultatansvar innenfor seksjonens mål og budsjett. Årlig budsjett for dette området er på ca. 55 mill. kr. Som seksjonsleder vil du ha tett samarbeid med andre avdelinger i kommunen samt med eksterne samarbeidspartnere og kunder. Du skal bidra inn i Bydrifts ledergruppe og legge til rette for utvikling av kompetanse og kapasitet innenfor seksjonens arbeidsområder. Du vil også få ansvar for å ta i bruk nye verktøy og digitale løsninger for økt effektivitet innen drift, vedlikehold og utvikling. Det vil også være noe saksbehandling og forberedelse av saker til politisk behandling.

Det må i tillegg påregnes oppgaver innenfor hele avdelingens ansvarsområde.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har høyere utdanning – minimum tre års relevant utdanning på universitets- eller høgskolenivå, primært innen tekniske fag.

 • Relevant praksis og erfaring
 • Erfaring fra ledelse og økonomistyring
 • Gjennomføringsevne og dokumenterte resultater
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • Førerkort for personbil
 • Det er ønskelig med vegfaglig kompetanse
 • Det er ønskelig med kunnskap og erfaring fra offentlig forvaltning

Personlig egenskaper

Vi søker deg som er strukturert og som har evne til å jobbe både selvstendig og i team. Det er også viktig for oss at du får gjennomført beslutninger og bestillinger. En som er en trygg og tydelig leder som er opptatt av involvering og god på samarbeid. Vi søker en leder som kommuniserer godt og som evner å motivere.

Personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby

 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Muligheter for faglig utvikling
 • Trivelig arbeidsmiljø

To referanser må oppgis. Aktuelle søkere kan påregne å bli innkalt til intervju.

Stillingskode og lønn fastsettes på grunnlag av utdanning og intern lønnsstruktur. Kopi av vitnemål og attester, må leveres ved jobbintervju.

Flytteutgifter kan dekkes etter eget reglement. Kommunen disponerer noen øremerkede barnehageplasser.

Spørsmål knyttet til stillingen og ansettelsesprosessen kan rettes til avdelingssjef for bydrift Hanne Alvsing, mob: 416 05 670

Søknad skal sendes via elektronisk søknadskjema, se link på denne side.

Søknadsfrist: 15.8.2021

Link til søknadsskjema: Send søknad For mer informasjon kontakt: , Hanne Alvsing, Mobil +47 41605670, Epost: hanne.alvsing@rana.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.