fbpx

Salgskonsulent Møbler & Interiør

Søknadsfrist: 26.09.2021
Arbeidsgiver: Notabene Engros AS - Norengros NB

Vi er en totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv. Vår styrke ligger i lokal tilhørighet og god, personlig service. Vi hjelper kundene fra A-Å og gir profesjonell veiledning i hele prosessen; fra ide og behovsanalyse, til varene er levert og montert.

For oss er ingen oppdrag for store og ingen for små. Om det er et enkelt spørsmål om en kontorstol, innrede et kontor eller møblere en helt ny skole, så løser vi det til det beste for kunden.

Vi søker deg som får kunder til alltid å ha lyst på NB Engros som leverandør.

Du harerfaring innen salg og er god på kundepleie. Fagkunnskap er et av våre konkurransefortrinn og det er en fordel om du kan, eller har spesiell interesse for produktgruppen. Har du bred kontaktflate og gode relasjoner innen næringslivet er det en fordel. Erfaring fra offentlige anbud og prosjekt er også et pluss. Tegneprogram og bruk av dataverktøy er en naturlig del av hverdagen og noe du er fortrolig med.

Du er utpreget kunde- og løsningsorientert, og en positiv og glad person som bidrar med ditt gode humør til et godt arbeidsmiljø. Du <<ser>> arbeidet og er selvgående. Vi jobber som et team og du trives som en lagspiller, og gir gjerne det lille ekstra for at laget skal vinne, det vil si å nå våre mål.

Du får en variert jobb og vil jobbe sammen med hyggelige og blide kollegaer som er dedikerte og flinke i jobben sin. Du påvirker arbeidsoppgavene selv og får stor selvstendighet i å løse dem. Du utvikler kontaktnettet ditt mot bedriftsmarkedet og møter engasjerte kunder som gjør arbeidsdagen spennende.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser inklusiv gode ordninger for forsikring og pensjon.

Kontorsted: I tilknytning til et av våre salgskontor i Narvik, Bodø, Mo, Harstad eller Finnsnes

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med salgs- og markedsansvarlig Vasko Jovison på

telefon 474 58 617.

Hvis det er deg vi snakker om, send søknaden og CV sendes til vasko.jovison@norengros.no og merk den **<<Søknad Møbelselger>>**innen 26. september 2021.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.