fbpx

Ridelærer med kunnskap om læringsteori

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Nybrot Gård Helen M Jørgensen

Vi søker en person som kan tenke seg å jobbe deltid, kveld og helg avhengig av etterspørsel, med rideundervisning på vår gård i Leirfjord.

Det er en fordel med formell ridelærerkompetanse og inngående kjennskap til læringsteori.

Dine personlige egenskaper bør være ryddighet, god evne til kundebehandling, beherske norsk språk, ha god erfaring med hester og andre dyr. Være villig til å lære noe nytt og håndtere både mennesker og dyr på en vennlig måte. Du må skaffe bolig og transport til og fra gården selv.

På gården kan du få ansvaret for mer enn bare rideundervisning og vi forventer at du følger eleven i henting av hest ut fra flokken, puss og stell, oppsaling og selve rideundervisningen. Vi trenger en person som kan følge opp dyr og aktiviteter også når vi selv er borte. Opplæring gis.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.