fbpx

Restaurant Torshavn søker etter kokk til vårt team for sommeren 2021!

Søknadsfrist: 25.04.2021
Arbeidsgiver: Lurø As

LETER DU ETTER NYE UTFORDRINGER TIL SOMMEREN?

Restaurant Torshavn søker etter kokk til vårt team for sommeren 2021!

Er du en eventyrlysten kokk som kunne tenkt deg å jobbe og tilbringe sommeren på den vakre helgelandskysten? Skape minner for livet med naturskjønne omgivelser, nye utfordringer og nye venner!

Vi leter etter 1-2 engasjerte kokker med fagbrev. Du er ansvarlig for at regelverket om mathåndtering og hygiene følges. Kvalitet og service er viktig. Sammen med kollegene dine sørger du for at vi serverer gjestene den beste maten vi kan produsere og gi gode kundeopplevelser. Ønsker å benytte lokale råvarer, er serviceinnstilt, kreativ og arbeidsom,

Tidligere erfaring fra sesongarbeid er en fortjeneste. Vi søker personer som får ting gjort, tar initiativ og jobber like bra på skift alene som med flere kolleger rundt seg. Med en positiv ånd, høy stressmotstand og fleksibilitet, vil du være en viktig del av teamet vårt!

Du er en ordnet problemløser som kan jobbe både kvelder og helger. Arbeidstiden varierer, med både kvelds- og helgearbeid. Lønn etter kontrakt. Vi forholder oss åpenbart til gjeldende tariffavtaler. Bør ha gode norsk kunnskaper.

En varm velkomst med sin søknad i form av et personlig brev og CV og håper du vil være en del av vårt trivelige team!

I Lurøy er det flere lokale og unge folk som har ønske om å jobbe som servitører i vårt team på Torshavn til sommeren. Det vil lages en arbeidsplan for hvordan man jobber. Det vil være muligheter for noe fritid på dagtid.

Vi holder til på enden av Lurøy i Lurøy kommune. Er du glad i vakker natur og kysten så er det flotte ting å oppleve her! Lurøyfjellet gir deg en fantastisk utsikt så langt som du klarer å se utover havet. Klart og rent vann i havet gjør dykking spennende. Fisketurer kan gjøres hele døgnet for her har vi midnattssol. Kajakk-padling kan også oppleves med mulighet til å nå uberørte strender og holmer.

Du bør bo på Lurøy i jobbeperioden. Vi kan være behjelpelig med å finne bolig for leie.

Når våren kommer ute ved kysten så våkner det til liv, spesielt med båtgjester. Restauranten ligger rett ved en stor gjestebrygge som rommer mange båter.

Det er i tillegg booket 2 konserter ved Torshavn som skjer i slutten av Juli.

Restauranten er i 1 etasje med kjøkken, kjølerom, spisedel som rommer ca 60 personer uten koronarestriksjoner, utebalkong med sitteplasser og unik utsikt!

Kjelleren på Torshavn ble i -20 renovert og omgjort til et flerbruksrom med mulighet for pub. Den rommer ca 60 stk. Har i tillegg et uteområde med mulighet for sitteplasser.

Det er også mulighet til å drive restauranten Torshavn i en leiekontrakt i sommermånedene, mai til september.

Hvis noe av dette er av interesse, så ta kontakt med styreleder Torbjørn Aag, taa@kph.no mob 90520561. for nærmere opplysninger om omsetningstall fra 2020, eller daglig leder Monica Thomassen, monica@luroe.no, mob 95276717 hvis interesse for å være kokk under teamet til LurØ!

Sjekk oss gjerne ut på www.luroe.no eller facebook: Torshavn og instagram: tors_havn

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.