fbpx

Rekrutteringsstilling 20 % – Hjemmetjenesten nord

Søknadsfrist: 12.12.2021
Arbeidsgiver: Vefsn Kommune

I Enhet for hjemmetjeneser avdeling hjemmetjenesten nord er det for tiden ledig 20 % rekrutteringsstilling. Stillingen har arbeid hver 4. helg med 12 timer pr vakt.

Stillingen er for sykepleierstudenter eller helsefagarbeiderelever som ikke skal være lærlnger og praksiskandidater som skal ta fagbrev som helsefagarbeider.

Arbeidsoppgaver Som arbeidstaker i en rekrutteringsstilling har du ansvar for å;

  • utføre oppgaver i tråd og samspill med de andre på avdelingen
  • jobbe aktivt i forhold til de oppgaver du blir tildelt
  • jobbe både selvstendig og være lærevillig

Ønskede kvalifikasjoner– Sykepleier eller vernepleierstudent, helsefagarbeiderelever som ikke skal være lærlinger eller praksiskandidater som skal ta fagbrev som helsefagarbeider.

Personlig egnethet vil bli vektlagt og aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju.

Vi tilbyr Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Faglig og positivt arbeidsmiljø

LønnsvilkårLønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommuneVefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.