fbpx

Regnskapsfører i Brønnøysund

Søknadsfrist: 2020-06-08
Arbeidsgiver: Regnskapssentret AS

Vi søker en person som enten har relevant erfaring fra regnskapsførsel, eller høyere økonomisk utdanning innen økonomi og regnskap. Dersom søkeren ikke er autorisert regnskapsfører kan vi tilrettelegge en videre- eller etterutdanning som trainee frem til autorisasjon.

Arbeidsoppgavene er:

Løpende regnskapsførsel, lønnsarbeid, rapportering og rådgivning, økonomistyring, kundeoppfølging og arbeid med egen kundeportefølje.

Vi forutsetter at du liker faget og ønsker å være med på å utvikle selskapet i Brønnøysund og bidra til at våre kunder på Sør-Helgeland får god hjelp og støtte.

Vi tilbyr muligheten til å være med å utvikle organisasjonen i Brønnøysund til å være et naturlig førstevalg for næringslivet på Sør-Helgeland. Vi gir våre regnskapsførere mulighet til høy personlig og faglig utvikling, samt et uformelt og trivelig miljø med svært høy kompetanse. Betingelsene du tilbys er fordelaktige.

Søknad og CV sendes via e-post til mhs@dinbedriftspartner.no innen 8. juni. Du kan også kontakte Maria Helmersen Sommervik på tlf 917 09 304 eller Jørn Clausen tlf 909 88 879 for mer informasjon, eller besøk oss på vår hjemmeside www.dinbedriftspartner.no.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.