fbpx

Radiograf i turnus

Søknadsfrist: 2020-06-07T00:00
Arbeidsgiver: Røntgenavdelingen Mo i Rana, Helgelandssykehuset HF

Org. nr: 974795515 Stillingsident: 4238837558 Presentasjon av stillingen:
Røntgenavdelingen ved Helgelandssykehuset i Mo i Rana har nå ledig halvt års vikariat i 100 % turnus. Avdelingen består av en gjeng på 14 kvinner og menn med tidvis veldig godt humør som rullerer mellom skadelab, gjennomlysningslab, ultralyd , CT og MR. Det er ikke feil å si at du ofte kan møte disse i skauen eller på fjellet når de ikke er på jobb.

Arbeidsoppgaver

Som radiograf i turnus ved røntgenavdelingen består dine arbeidsoppgaver av å ivareta pasienter som av ulike årsaker har behov for å få gjennomført radiologiske undersøkelser. I den sammenheng er din oppgave å gjennomføre de aktuelle radiologiske prosedyrene knyttet til den henvisning som følger med pasienten. Noen ganger er du avhengig av å kunne gjennomføre prosedyrene selvstendig, mens andre ganger jobber du sammen med kolleger. Du vil få rullere mellom konvensjonell røntgen (skadelab), gjennomlysningslab, ultralyd (assistere lege) og CT. Det er disse labbene som vil bli grunnleggende for vaktbiten når du går selvstendig. Du må påregne noe reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner

  • Det stilles krav til bestått 3.årig bachelor i radiografi og norsk autorisasjon som radiograf.
  • En videreutdanning innen radiografien er en stor fordel, men ikke avgjørende i tilsetningen.
  • Samtidig er det en fordel om du har arbeidserfaring fra røntgenavdeling på sykehus. Dette gjør det enklere å sette seg inn i relevante arbeidsoppgaver på avdelingen.
  • Det er en fordel om du har kjennskap til avdelingens datasystemer (SECTRA).
  • All erfaring med medisinteknisk utstyr som konvensjonell røntgen, CT og ultralyd er en fordel om du har. Har du også erfaring med MR er det et pluss.

Personlige egenskaper

Av personlige egenskaper vil vi foretrekke deg som er ydmyk og som viser respekt for kolleger og pasienter i forskjellige situasjoner som måtte oppstå. Det er også viktig at du er lojal og forholder deg til de faglige prosedyrer og instrukser som til enhver tid er gjeldende.

Vi tilbyr

  • 10 ukers turnus med 35,5 timer pr uke .
  • Vakter med passiv nattevakt i ukedager og aktiv vakt i helgene.

Kontaktinformasjon

Thor Einar Henriksen, Avdelingsleder, 41806873

Arbeidssted

8613

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HF

Referansenr.:4238837558
Stillingsprosent: 100%
Vikariat
Startdato: 15.06.2020
Sluttdato: 10.01.2021
Søknadsfrist: 07.06.2020

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.