fbpx

Prosjektleder

Søknadsfrist: 23.04.2021
Arbeidsgiver: Søndre Helgeland Miljøverk

Er du opptatt av miljø og fremtidens ressurser? Er du opptatt av utvikling og teknologi? SHMIL og resten av avfallsbransjen står foran store oppgaver for å nå Norge og EU sine mål om økt materialgjenvinning av avfall. Vi er i en bransje med sterk utvikling og vekst.

Siden en av våre medarbeidere skal ut i permisjon, søker vi etter en engasjert kollega til en spennende og utfordrende jobb. Sirkulær økonomi, innovasjon, digitalisering, automasjon og logistikk-optimalisering er noen av våre fokusområder. Til vår Utviklingsavdeling søker vi derfor en prosjektleder til 1 års engasjement. Dersom du er den rette, kan det være stor mulighet for fast ansettelse.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en prosjektleder som kan hjelpe oss med fremdrift i prosjekter og videre utvikling av vår organisasjon. Vår nye medarbeider vil i hovedsak jobbe i team, og rapporterer til leder i Utviklingsavdelingen. Prosjektleder må derfor ha kompetanse som supplerer øvrig kompetanse i avdelingen / internt.

Arbeidsomfang og prosjekt vil kunne tilpasses den rette kandidaten. Aktuelle prosjekt er f.eks. ruteoptimering, digitalisering og systematisering av data, analyser av driftsprosesser, klimaregnskap, utnyttelse av areal på våre anlegg / fremtidens gjenvinningsstasjon, robotsortering og automatisering. Evne til nettverksbygging og god samhandling med personer internt, lokalt og nasjonalt er vesentlig for stillingen.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som blant annet har kvalifikasjoner eller erfaring med:

  • Prosjektledelse

  • Logistikk

  • Økonomiske beregninger og prosessanalyser

  • Digitalisering, automatisering

Personlige egenskaper

  • Engasjert, løsningsorientert, nysgjerrig

  • Analytisk, strukturert og ryddig

  • God IT-kompetanse og evne til å sette seg inn i ulike datasystem

  • Gode kommunikasjons- og presentasjonsevner

  • God på nettverksbygging og en god lagspiller

Personlig egnethet er svært viktig for oss og vil bli betydelig vektlagt.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsvilkår.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Heidi Eidet Eggen på mobil 99421324.

Søknad og CV sendes: heidi@shmil.no

Søknadsfrist: 23.04.21

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.