fbpx
Alcoa aluminiumsverk i Mosjøen by night, Vefsn kommune

Operatører Alcoa Mosjøen

Søknadsfrist: 16.08.2021
Arbeidsgiver: Alcoa USA Group

Alcoa (NYSE: AA) er en verdensledende leverandør av bauksitt, alumina og aluminium, med en sterk portefølje av verdiskapende støpte og valsede produkter og betydelige energiressurser. Alcoa er bygget på grunnlag av sterke verdier og driftskompetanse som går tilbake nesten 130 år til verdensendrende funn som gjorde aluminium til en rimelig og viktig del av det moderne liv. Siden oppfinnelsen av aluminiumindustrien, og gjennom vår historie har våre talentfulle ansatte fulgt opp med gjennombrudd og beste praksis som har ført til effektivitet, sikkerhet, bærekraft og sterkere samfunn hvor vi opererer.

Alcoa Norway ANS, er en del av et stort industriselskap som ble dannet i 1888. Alcoa konsernet har tilsammen over 12 000 ansatte fordelt i 10 land.

I Norge har Alcoa to verk, ett i Mosjøen og ett på Lista. Verket i Mosjøen startet opp i 1958 og har over 520 ansatte. I Mosjøen produserer vi årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium. Alcoa driver verkene på ren vind- og vannkraft, er viktige deltakere i sine respektive lokalsamfunn og jobber med nye spennende løsninger innen det grønne skiftet. Gjennom moderne støpeteknologi og rent elektrolysemetall forsyner Alcoa Norway europeiske valseverk, pressverk og støperier med kvalitetsprodukter i aluminium.

I vår elektrolyse avdeling og i vårt støperi har vi ledige stillinger på helkontinuerlig skift, med tiltredelse 01.10.21.

For oss er miljø og bærekraft viktig. Vårt verk ligger tett på lokalsamfunnet, noe som setter ekstra krav til oss. Arbeidsprestasjonene påvirker både arbeidsmiljøet internt, nærmiljøet i byen og omdømmet vårt i lokalsamfunnet.

Se utlysningen og søk her

 

Alcoa Mosjøen har en teambasert organisasjon. Det innebærer at skiftene våre er selvgående og driver helkontinuerlig uten leder til stede. Gode holdninger og ansvarlighet i forhold til HMS-arbeid er viktig for oss. Selvstendighet og gode samarbeidsevner er også egenskaper som trengs for at teamene skal fungere godt. Du vil hovedsakelig jobbe ved en avdeling og følge ett skift, men det vil også være dager hvor du bistår på andre skift – hos oss er samarbeid og fleksibilitet viktig. Vi søker folk som innfrir disse kriteriene.

Kompetanse og kvalifikasjoner

  • Du må være fylt 18 år
  • Sertifikat klasse B
  • Helst bør du ha kran, masseforflytning eller truck sertifikat. For de som mangler dette, vil det bli gitt sertifisert sikkerhetsopplæring i tråd med avdelingens behov
  • Vi ønsker at du behersker generelle data verktøy
  • Har du fagbrev innen kjemi og prosessfaget eller tilsvarende kompetanse vil du ha et fortrinn
  • De som går videre etter intervju gjennomgår en helsesjekk og må få denne godkjent for å kunne arbeide hos oss

 Vi kan tilby

  • Vi tilbyr god faglig opplæring, oppfølging og utvikling
  • Spennende oppgaver og et godt arbeidsmiljø
  • Et levende industrimiljø som er fremtidsrettet og som kontinuerlig utvikler seg
  • Tarifflønn, velordnede arbeidsforhold

Flere opplysninger om stillingene får du ved å kontakte Alcoa Mosjøen på tlf: 751 79 100 mellom kl. 7:00 og 15:00 hverdager og be om å bli satt over til Personal avdelingen.

Skriftlig søknad vedlagt attestkopier gjøres i workday.

Søknadsfrist 16.08.21

Se utlysningen og søk her

 

Se også: Alcoa Mosjøen søker ingeniør til vedlikeholdsavdelingen

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.