fbpx

Økonomikonsulent (100 % fast)

Søknadsfrist: 26.10.2020
Arbeidsgiver: Merkantil Consult As

Vår beste mulighet til å skille oss ut er de menneskene vi er – og de vi ansetter. Vi søker deg som er opptatt av å utvikle dine faglige og menneskelige egenskaper, og vil være med på å forme et bransjeledende kompetansemiljø på Helgeland:

Økonomikonsulent

Som økonomikonsulent får du mulighet til å jobbe med hele spekteret av regnskaps-, lønns- og økonomitjenester som vi i dag leverer våre kunder. Du er tillitsskapende og har gode kommunikasjonsevner, samtidig som du har et godt økonomihode. Vi ser spesielt etter deg som har mer enn tre års bransjeerfaring, eller annen tilsvarende erfaring.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Bachelorgrad i økonomi
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • God IT-forståelse
  • Trives med kundekontakt og relasjonsbygging
  • Lærevilje

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og muligheten til å jobbe i et hyggelig miljø med en spennende og variert kundeportefølje. Du får være med å videreutvikle bedriften, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder hus i topp moderne lokaler, med tilgang til bedriftskantine, treningsrom og gratis parkering.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Bjørn Roland på 40 55 43 25 eller e-post bjorn@merkantil-consult.no.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.