fbpx

Økonomi- og personalmedarbeider i en hjørnesteinsbedrift

Søknadsfrist: 26.09.2021
Arbeidsgiver: Brønnøy Kalk As

Brønnøy Kalk har et 100-års perspektiv og vi styrer etter verdiene skikkelig, stolt, samarbeidsvillig og nyskapende. Hvis du trigges av dem, er du kanskje vår nye drømmekollega.

Vi ønsker oss deg som er både strukturert og utadvendt. Du bryr deg om kollegaene dine, og har en sterk indre motor. Du liker tall, er fleksibel og handlingsorientert. Det er en fordel om du har utdanning og/eller erfaring innen økonomi og lønn og gjerne fra en produksjonsbedrift. Det du ikke kan, må du være interessert i å lære.

Arbeidsoppgaver

· Økonomi- og prosjektoppfølging

· Lønn og personaladministrative oppgaver

· Lederstøtte

· Dine gode ideer

Kvalifikasjoner

For oss er det viktig at du bryr deg om menneskene rundt deg, og har hjertet med deg på arbeid. Du må like å jobbe operativt, og være allsidig. Du liker å samarbeide med folk, og må, som oss, være opptatt av sikkerhet. Vi liker de som tenker nye tanker og foreslår løsninger som forbedrer driften. Du har gode datakunnskaper og erfaring med Excel, gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig, og engelsk muntlig.

Vi lover at du blir en del av et trivelig og utviklende miljø. Lønn iht. tariff med gode pensjons- og forsikringsordninger. I tillegg blir du med i et humørfylt arbeidsfellesskap.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.