fbpx

Ny butikkmedarbeider

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: MONTER HERØY, Byggsenteret AS

Vi søker deg som er opptatt av å gi kunden en god kjøpsopplevelse og et ønske om å komme tilbake for å handle mer. Det er nettopp ditt smil og din gode service-innstilling som er nøkkelen til vår suksess. Det er en fordel om du har erfaring fra bransjen, og erfaring fra salg i andre bransjer vil vektlegges.

En medarbeider hos Montér Herøy har evnen til å jobbe systematisk og selvstendig, og løser utfordringer på strak arm. Har du i tillegg interesse for produktene vi selger og hvilke tjenester vi tilbyr våre kunder passer du til å være medarbeider hos oss på Montér Herøy.

Å jobbe hos Monter Herøy betyr at du kommer inn i et stort handelsforetak med mange medarbeider i våre butikker på Helgeland. Har du de rette personlige egenskapene, og vil være med på å forbedre vårt konsept som er utviklet gjennom lang tid, kan du nå langt hos oss. Vi vektlegger grundig opplæring, og har et inspirerende og stimulerende miljø.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.