fbpx

Nordic Mystery Shopping leter etter ansatte i Mo i Rana.

Søknadsfrist: 30.04.2021
Arbeidsgiver: Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Nordic Mystery Shopping leter etter ansatte i Mo i Rana. Det er ekstraarbeid etter avtale for oppdrag med våre kunder.

En Mystery Shopper er en anonym forbruker som besøker butikker, restauranter, kafeer, skip, tog og mange andre steder. For at kundene våre skal kunne forbedre behandlingen av kundene sine, forteller vi i skriftlige besøksrapporter om hva og hvordan vi har opplevd tjenesten til de vi besøker.

Nordic Mystery Shopping er unikt ved å jobbe med profesjonelle Mystery Shoppers med timelønn. Kvaliteten på våre besøksrapporter er for krevende markedssjefer, for opplæring av selskaper i salg og service, og andre som vet at Mystery Shopper bestemmer kvaliteten på tjenesten. Vår konserngruppe inkluderer også Nordic Mystery Shopping Finland Oy, Nordic Mystery Shopping Danmark ApS og Nordic Mystery Shopping Sverige AB.

De fleste av Mystery Shoppers jobber ekstra med oss ​​i alt fra noen få oppgaver til noen få virkedager per måned. Arbeidet krever reise til nærliggende byer. Vi vil at du skal ha din egen erfaring med servicearbeid som selger i en butikk, jobbet i en restaurant eller på et hotell. Du må kunne både norsk og engelsk muntlig og skriftlig, og ha tilgang til en bærbar datamaskin som kan håndtere Office. Arbeidet er planlagt i løpet av arbeidsdager og planlagt månedlig. Du kan være med på å planlegge hvilke dager du vil jobbe.

Hvis du har jobbet i en butikk, hotell, restaurant eller kafé i noen år. Hvis du er flink til å uttrykke deg skriftlig. Hvis du har førerkort og god kjøreopplevelse. Og hvis du ser på den langsiktige muligheten til å jobbe ekstra som Mystery Shopper. Så kanskje dette passer deg bra, og vi ser frem til søknaden din med CV og personlig brev til info@nordicmystery.com

Kravene er:

Førerkort

Tilgang til egen bil

Flytende norsk, god engelsk, og hvis du forstår litt svensk, er det positivt

5 års arbeidserfaring i salg i en butikk, hotell eller restaurant

Mer informasjon på www.nordicmystery.com

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.