fbpx

Nord Universitet søker trainee med doktorgrad (PhD) eller mastergrad

Søknadsfrist: 1.03.2022
Arbeidsgiver: Kandidat Helgeland

Nyutdannet og eventyrlysten? Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk og opplevelsestur i regionen. Velkommen til Helgeland – vi garanterer et uforglemmelig år!

Denne stillingen lyses ut gjennom traineeprogrammet Kandidat Helgeland som samarbeider med en rekke bedrifter i ulike bransjer på Helgeland.

Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 11.500 studenter og 1.350 ansatte fordelt på åtte studiesteder.

Stillingen er tilknyttet Senter for Industriell Forretningsutvikling (SIF) som utvikler undervisning og forskning i skjæringspunktet industri, forretningsutvikling og innovasjon, primært i næringene industri og havbruk. For å styrke teamet, søker vi nå en Trainee med mastergrad (MSc) eller doktorgrad (PhD).

Vi søker deg som er engasjert, ansvarlig og utviklingsorientert og som kan

 • Bidra til å utvikle nye og eksisterende studietilbud
 • Medvirke i undervisning og veiledning
 • Medvirke i og utvikle forskningsprosjekter
 • Administrere og koordinere forsknings- og undervisningsaktiviteter
 • Skape engasjement og bidra med godt humør

Vi tilbyr

 • Kreativt og kollegialt arbeidsmiljø hvor ansvarlighet og engasjement settes høyt
 • En arbeidsplass i stadig utvikling som gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Mulighet for å kvalifisere seg for å søke fast vitenskapelig stilling

Søknad, CV, attester og vitnemål sendes samlet i én PDF til post@kph.no innen 1. mars 2022. Ved spørsmål om traineeordningen kan du ta kontakt på e-post.

For å være kvalifisert til å søke må du:

 • ha doktorgrad (PhD) eller mastergrad (MSc) fra universitet eller høgskole.
 • ikke ha mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie.
 • kunne kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig.
Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.